2777
2789

اقا امشب یلدا اون دختره هم هست خونه مادربزرگم فامیل دوره ۵ سال ازم بزرگتره ازش خوشم نمیاد 

دختره خوشگل و تر تمیزیه و خوشتیپ ب چشم من

تو این سایت عکسمو گذاشتم خیلی هاهم بم گفتن خوشگلیو فلان ابروهام ارثی پهنو پر سفیدم چشمامم درشته موهامم مشکیو پره اینا ویژگی هامن

بعد کراشمم هست ینی کسی ک دوسش دارم میترسم از دختره خوشش بیاد منو فراموش کنه😭😭تروخدا نگید دغدغه و فلان دغدغم نیس فقط حس خوبی ندارم چیکا کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکستو بزار

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

شما رو دیدم قشنگی

ولی ازدواج و اینا قسمته 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

اگه پسره واقعا ازت خوشش میاد و دوست داره خوشکلترتم ببینه بازم براش فرقی نداره قطعا هممون یکی خوشکلترمون پیدا میشه 

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)