2777
2789
عنوان

امروز تو بانک یه پسره رو دیدم همراه با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 123 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره منم یدفعه دلم خواست اسی به پسر خرپوله برسه😂😂اسی برو ما پشتتیم خواهشا تیپشم بعدا اصلاح کن

😂😂

یکی از نزدیکانم رو با آمبولانس آوردن بیمارستان کلا ریختم بهم 

هنوز پیامی ندادم همه جونم داره می لرزه 

چی بگم بهش میشه شماهم بگی چی بگم ؟!

😂😂یکی از نزدیکانم رو با آمبولانس آوردن بیمارستان کلا ریختم بهم هنوز پیامی ندادم همه جونم داره می ل ...

بگو اولین بار بود یکی از فالوور هامو تو بانک دیدم شما رو اون روز تو فلان بانک دیدم همین چیز پیچیده ای نیست 😂 می‌دونی من ب شوهرم چی گفتم گفتم سلام خوبی گفت سلام ممنون من گفتم منم خوبم مرسی ک پرسیدی 😂 دیگه همین آشنایی ما شد 😂

پیام میدم : 

سلام خوبید 

خیلی جالب بود برام دیروز شمارو تو بانک دیدم ...

اولین بار بود یکی از فالور های پیجمو می‌دیدم😅🤷🏻‍♀️

این خوبه؟! 

یا اینکه بگم 

سلام خوبید 

دیروز دیدمتون داشتید حقوق سربازارو واریز میکردید 

خداقوت 🫡

😂😂یکی از نزدیکانم رو با آمبولانس آوردن بیمارستان کلا ریختم بهم هنوز پیامی ندادم همه جونم داره می ل ...

ایشالا بهتر شه🤍

از اونجایی که میگی نمیتونی عکس بزاری کلا دو راه داری که بهش پیام بدی 

اولیش اینه با طنز پیام بدی یجورایی باحاله ولی تو قبلا باهاش سرسنگین بودی حالا نمیدونم اگه یدفعه طنز پیام بدی چی بگه بهت

دومیش اینه که سنگین تر پیام بدی بگی امروز دیدمتون حالتون چطوره و بعد وسط مکالمه ی نه چندان سنگین جو رو عوض کنی که با این آقا کار راحتیه چون خودشم معلومه دلش میخواد 

لاااایک نکنننن😤