2777
2789
عنوان

امروز تو بانک یه پسره رو دیدم همراه با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 123 پست
ایشالا بهتر شه🤍از اونجایی که میگی نمیتونی عکس بزاری کلا دو راه داری که بهش پیام بدی اولیش اینه با ط ...

بنظرم دومین چیزی که گفتید بهتره 

اما حس میکنم الان نمیگه اولش که این دختر چشه داره حال منو میپرسه؟! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو اولین بار بود یکی از فالوور هامو تو بانک دیدم شما رو اون روز تو فلان بانک دیدم همین چیز پیچیده ا ...

برگاام😂😂

بعد چجوری صمیمی تر شدین 

از بیرون انگار کار سختیه ولی اگه یه چند تا چیز مشترک داشته باشی راحت تره😂🤌

لاااایک نکنننن😤
بنظرم دومین چیزی که گفتید بهتره اما حس میکنم الان نمیگه اولش که این دختر چشه داره حال منو میپرسه؟!

نمیدونم شاید😂

حالا اونی که خودتم گفتی خوب بود

همون کع اولین باره فالورمو دیدم

لاااایک نکنننن😤
برگاام😂😂بعد چجوری صمیمی تر شدین از بیرون انگار کار سختیه ولی اگه یه چند تا چیز مشترک داشته باشی را ...

گفت شمارتو بده زنگ بزنم گفتم ن من آیدی روبیکا رو‌میدم گفت با خودت چی فکر کردی روزی هزارتا دختر بهم درخواست میدم میخوای اسکرین شات بفرستم راستشو می‌گفت چون اون موقع ماشینش پورشه بود منم بخاطر ماشینش پیام داده بودم اما قصد رل زدن نداشتم ,😂😂گفتم نه شمارمو دادم  ده صبح بود ک یک ظهر زنگ زد گفتم می‌خوام برم حمام ده دقیقه حرف زدیم بعد چت میکیردیم ساعت ۱۱ شب زنگ زد تا ۴ صبح حرف زدیم 😂😂😂 الان هم چهار ساله همو میشناسیم سه دوساله اومدیم سر خونه زندگیمون