2777
2789
عنوان

افکار خودکشی ولم نمیکنن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 30 پست

عزیزم   برنامه زندگی پس از زندگی  چندین تجربه نزدیک به مرگ 

براثر خودکشی رو داره  اونها رو ببین   حتما پشیمون  میشی 

مرگ اخر خط نیست   شروع یک زندگی جدید   تو دنیای جدید  

هست    طبق قران   واین تجربیات   مرگ وجود نداره  ماهمیشه بودیم   وهمیشه خواهیم بود      

چقد قبلاً اونایی ک بخاطر رنج درونیشون خودکشی میکردن میمردنو بهشون میگفتم تحمق یا ضعیفولی الان میفهمم ...

کاملا حق با توست نگران نباش که همه مثل توهس فقط فکر کن به خاطر احمق ها نباید بمیری چون اون احمق بعدا از دستت راحت میشه وزندگیشو میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂..

قبول دارم خیلی خنده داره ولی من الان خودم اواخر به یکی علاقمند شدم و با وجود سختی های این مسیر دلم میخواد زنده بمونم تا بلکه شایدددددد یه روزی با اون بودن رو تجربه کنم

18. زندگی نکردم هنوز 💔:)))) ولی نمیتونم دیگه بدجور دارم میسوزم

سنت کمه .هم سنو سال خودمی ..منم بعضی اوقات همیجوری میشم اما خودکشی نن!

بنظرم با ی مشاوری چیزی در میون بزار بخصوص اگ بی دلیله..چون اگ الان درمان نشه بعد ها خیلی اذیت میشی

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

دنبال یه علت بگیر یه نخ که تو رو به زندگی ببنده ۱۰ساله افسردگی حاد و شدید دارم تنها دلیل زنده موندنم ...

من هیچ دلیلی ندارم برا موندن از عالم و آدم و دنیا بریدم

حتی خودخداهم منو ول کرده ب حال خودم نمیتونم دیگه دارم خفه میشم فقط دلم برا مامانم میسوزه بیچاره مامانم وابستمه💔💔

تلخ ولی عمیق..
هرچند داروهم معجزه نمیکنه ولی شرایط مالی ندارم فعلاً.

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

منم ندارم 

میخواستم برم میش تراپیست ولی جلسه ای ۷۰۰ تومن میگیره

سگ برینه ب این زندگی😂😂🤣

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
کاملا حق با توست نگران نباش که همه مثل توهس فقط فکر کن به خاطر احمق ها نباید بمیری چون اون احمق بعدا ...

آبجی من نمیخوام بخاطر هیچکس بمیرم من انقد ضعیف و احمق نبودم هیچ وقت

من از دست خودم میخوام بمیرم خودم! خسته م نمیتونم تحمل کنم وقتی میگم دارم میسوزم ینی درست وسط جهنم دارم دست و پا میزنم نمیتونم دیگه ه

تلخ ولی عمیق..
آبجی من نمیخوام بخاطر هیچکس بمیرم من انقد ضعیف و احمق نبودم هیچ وقتمن از دست خودم میخوام بمیرم خودم! ...

منم همینم

ی زندگی برا خودم ساختم ک راه نجاتو اون گره اصلیو پیدا نمیکنم

ولی ب خودکشیم فکر نمیکنم بخاطر مادرم

توام بخاطر مادرت زندگی کن

منم همینمی زندگی برا خودم ساختم ک راه نجاتو اون گره اصلیو پیدا نمیکنمولی ب خودکشیم فکر نمیکنم بخاطر ...

نکن باهام نکن اسم مامان طفلیمو نیار💔

تلخ ولی عمیق..
نکن باهام نکن اسم مامان طفلیمو نیار💔

واقعیته

خیلی از ماها عین توییم 

هر کدوم با افسردگی متفاوت و متاسفانه راه نجاتمونم نمیدونیم

ولی میدونم میدونی 

اگ ما چیزیمون بشه تنها کسی ک نابود میشه مادرامونه

ارزو میکنم هممون سلامتیمونو بدست بیاریم❤️

کاش اگه خدایی هست یه نگاه بم بکنه فقط.. من الان نیازش دارم کجاست پس

دکتر رضایی 

یوتیوب سرچ کن راجب انرژی و مدیتیشن پست میزاره

مدیتیشن بمن کمکی کرد تا حدودی 

شاید توام کمکت کنه 

سرچ کن دکتر رضایی میاره برات 

ی خانمه