پارسال نمیدونستم دخترم چ مشکلی داره امسال اتفاقی بردمش دکتر و مشکوک ب یه بیماری ژنتیکی هست😔حال وروز خوبی ندارم تا ج ازمایشش بیاد دلم مثه سیرو سرکه میجوشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دو ماه هم حال خواهر منو گرفتن این دکترا،اونا میگفتند که مشکوک به یک مریضیه خدا را شکر خواهرزادم هیچیش نبود،دختر شما ماشالا هیچ مشکلی نداره پاشو خودتو برای یلدا آماده کن پاشو
عزیزم انشالله بحق خانوم فاطمه زهرا دخترتون هیچ مشکلی نداشته باشه....نمیدونم درست دارم میگم نماز حضرت ام البنین یا دو رکعت نماز به نیت حضرت ام البنین یچیزی شبیه به این میگن خیلی حاجت میده....ببین من خودم حاجت گرفتم از این خانوم خیلی قشنگ حاجت میده قسمش بده به امام حسین جواب میگیری
🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘