2777
2789

پارسال نمیدونستم دخترم چ مشکلی داره امسال اتفاقی بردمش دکتر و مشکوک ب یه بیماری ژنتیکی هست😔حال وروز خوبی ندارم تا ج ازمایشش بیاد دلم مثه سیرو سرکه میجوشه 

بادلهای پاکتون دعا کنید دعای خیر ک دخترم مشکلی نداشته باشه ببرمش پابوس امام هشتم😔😭

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو ماه هم حال خواهر منو گرفتن این دکترا،اونا می‌گفتند که مشکوک به یک مریضیه خدا را شکر خواهرزادم هیچیش نبود،دختر شما ماشالا هیچ مشکلی نداره پاشو خودتو برای یلدا آماده کن پاشو

دو ماه هم حال خواهر منو گرفتن این دکترا،اونا می‌گفتند که مشکوک به یک مریضیه خدا را شکر خواهرزادم هیچ ...

ازمایش ژنتیک گرفتن؟خداروشکر انشالله

الهی امین براش نذر ابوالفضل کردم لطفا خبرشو بده تا نظرمو ادا کنم

مرسی عزیزم جقد شما مهربونید😭ان شالله خبر خوش میدم بهتون انشالله خدا بهتون خیر و برکت و سلامتی بده

عزیزم انشالله بحق خانوم فاطمه زهرا دخترتون هیچ مشکلی نداشته باشه....نمیدونم درست دارم میگم نماز حضرت ام البنین یا دو رکعت نماز به نیت حضرت ام البنین یچیزی شبیه به این میگن خیلی حاجت میده....ببین من خودم حاجت گرفتم از این خانوم خیلی قشنگ حاجت میده قسمش بده به امام حسین جواب میگیری

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
عزیزم انشالله بحق خانوم فاطمه زهرا دخترتون هیچ مشکلی نداشته باشه....نمیدونم درست دارم میگم نماز حضرت ...

خیلی قسمش دادم دعا کردم میشه شماهم دعاش کنید😔

آره اونم مشکوک بود به مریضی ارثی هیچ مشکلی هم نداشت ولی خواهرم خیلی اذیت شد،بهت قول میدم هیچ مشکلی ن ...

جدی خداروشکرررر😭😭توزوخدا دعا کنید دخترمو