2777
2789
عنوان

شوهرم همش لج میکنه باهام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 43 پست
غذا نپز بزار گشنه بمونه گفت چرا نپیختی بگو مواد غذایی کو ک من بپزم اخه

خودش میتونه همه چی نونی بخوره ولی سرکار نمیشه هرچیزی برد.

خودمم دندونم درد میکنه نمیشه نون زیاد بخورم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچی نمیخره از اوکالا سفارش بده برنج گلستان خوبه هاشمی خوبه نون هم همینجور از اوکالا سفارش بدهگور با ...

لج میکنه بخدا.

من واسه شکم‌خودم‌ نمیگم که

اگه نخره میخرم واقعت

عزیزم دوبار‌جلوش در بیا

البته اگه همیشه پول دستت هست و قطعش نمیکنه

دوبار ببینه تو روپای خودت وایسادی و خرید کردی دیگه خودشو جمع میکنه برنج گلستان یک‌کیلوییش هم هست یا زنگ بزن مادرشوهرت بگو یه کیسه برنج برای ما بیارید شوهرم کقت نداره بخره

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....
واسش قبل اینکه شوهرت بیادیچیزبپزسیرش کن یابهش یادبده گریه کنه بگه غذای برنجی میخوام مجبورشه بره بگیر ...

همین الآن گفت شام عدس پلو بپز😑

مردمم فک میکنن نداریم که نمیخریم

تو که این اخلاقشو میدونی از این به بعد قبل اینکه چیزی تموم بشه بهش بگو بخره مثلاً دیدی برنج دو کیلو ...

بخدا هنوز یک سوم‌سطل برنج داشت گفتم برنج آخرشه.گفت باشه.حالا یک هفتس تموم شده من اسیر شدم

عزیزم دوبار‌جلوش در بیاالبته اگه همیشه پول دستت هست و قطعش نمیکنهدوبار ببینه تو روپای خودت وایسادی و ...

مادرشوهرم شعور این چیزا رو نداره. یبار سرزده اومد برنج نپخته بودم،رفته بود جلو بچه هاش گفته بود فک کنم برنج نداشتن.آبرومو برد.مثلا فک میکنه دلسوزه ولی نیست.

میتونم‌بخرم ولی واقعا گرون بود

مادرشوهرم شعور این چیزا رو نداره. یبار سرزده اومد برنج نپخته بودم،رفته بود جلو بچه هاش گفته بود فک ک ...

میگفتی نداشتیم میرفتی میاوردی به بقیه میگی که جی بشه بنظرم شام و ناهار برو خونشون بمون

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....