2777
2789
عنوان

شوهرم همش لج میکنه باهام🥲

371 بازدید | 43 پست

الآن یه هفتس برنج تموم شده.پول هم داره که بخره.ولی تا میگم برنج بخر داد میزنه که باااااشه میخرم.وقت نشد بخرم.و....

چند باری بچم‌گفت مامان فلان غذا رو بپز.گفتم‌صبر کن بابا برنج بخره بیاره.من نمیتونم‌برم‌خرید.پا درد دارم.

شوهرم‌یبار گفت به داداشم میگم از دوستش بخره من پولشو بدم.رفت پیش داداشش و اونم‌درست و حسابی جواب نداده بود و درواقع از سرش باز کرده بود شوهرمو.

برگشت گفت از سوپرمارکت دم خونه میخرم.ولی هنوزم خبری نیست.😕

بخدا اسیر شدم.نمیدونم‌چی درست کنم.ماکارونی نمیذاره بپزم که خطرناکه.خودمم دلم‌نمیخواد با استرس بپزم.

نونم هی تموم میشه و نمیتونم‌برم‌نونوایی جون پادرد بدی دارم.

برنج نباشه من نمیدونم چی درست کنم که بتونه سرکار ببره.نونی هم همه مدلشو پختم و چیزی به ذهنم‌نمیرسه.

اصلا خودم‌برام‌مهم نیست و با یه لقمه نون و پنیرم سیر میشم.

میدونه خیلی واجبه ها ولی تلاش نمیکنه بره بخره راحتم کنه.

دیجیکالا هم‌گرونه هم نمیدونم کیفیتش چطوره وگرنه تا حالا صد بار خریده بودم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچی نمیخره از اوکالا سفارش بده برنج گلستان خوبه هاشمی خوبه 

نون هم همینجور از اوکالا سفارش بده

گور بابای خودشو اونکه تربیتش کرده

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....
بچم چی؟ظهرم کار داشتم ناهار نیمرو خوردیم

واسش قبل اینکه شوهرت بیادیچیزبپزسیرش کن یابهش یادبده گریه کنه بگه غذای برنجی میخوام مجبورشه بره بگیره

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
سر ی برنج؟ من بودم دعوا راه مینداختم حالشو میگرفتم تا بره بخره

دعوا که اون‌با من دعوا داره.بهش میگم سر رات نمیخری.میگه دستم خرید بود نتونستم.خب فرداش پس فرداش.اصلا نمیگه این زن چی بپزه

عزیزم از لسنپ یا اوکالا شفارش بده ۵ کیلو برنج یه ماهه تموم میشه اینقدر زیاد نمیخری که کیفیتش بد باشه ...

میترسم حشره داشته باشن و بگه من میخریدم.چرا خریدی؟

وگرنه قبلا خریدم

تو که این اخلاقشو میدونی از این به بعد قبل اینکه چیزی تموم بشه بهش بگو بخره 

مثلاً دیدی برنج دو کیلو مونده بگو نداریم 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دعوا که اون‌با من دعوا داره.بهش میگم سر رات نمیخری.میگه دستم خرید بود نتونستم.خب فرداش پس فرداش.اصلا ...

نه غذا نپز 

قبل اینکه بیاد خونه 

به بچت یک نون و پنیری نمیدونم املتی چیزی بده بخوره 

شوهر ک اومد گفت غذا بگو غذا نداریم