2777
2789
عنوان

واسه آقایی که از زندگی با همسرش خسته شده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 4488 بازدید | 236 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورت از شوق و ذوق زندگی همون هول بودنه و مدام دوست دختر عوض کردنه ولی سمت ما شوق و ذوق یعنی اینکه دل زن و بچت شاد باشه 

یارو زنش حامله اس نمیتونه چیز داشته باشه میخواد خیانت کنه بعد شما میای توجیه میکنی

یعنی قبولته آقا مهندسی همینکار باهات کنه

کوبرام رفیق صوغرا💜  دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.

دقیقا اون آقا یه بار اون دختر مورد علاقه شو به خاطر پول گذاشته کنار حالا که به پول و موقعیت رسیده می ...

نه بخدا هم خودش هم بقیه میدونند زنش چقدر خانمه خودش هم میگه فقط تفاوت های اصولی غیر قابل سازش دارند 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

لعنت به همچون مردی حیف اون زن که تو خونه ای همچین مردیهطلاقش بده برو دنبال عشق سابقت کارم همون عشقت ...

طلاق با بچه خیلی سخته خیلی حاضره از خودش بزنه از روحیه و احساساتش بخاطر بچه ها از خودگذشتگی کنه

الان دختر بازی و امار بالا نکته ی مثبتی بوده که بعد تبدیل شده به یه مرد افسرده،یعنی تا ابد هول بازی ...

نه منظورم یعنی اینجور اسیر زندگی و زن و بچه مثل این مردای میانسال متاهل نبود پر انرژی بود پر روحیه بود 

کاش خانم و خانواده خانم یه تیپا میزدن در باسنش میفرستادنش ور دل فامیلای خودش

ما دیگه گردن نمیگیریمش 😂

اگر اقایی اینچیزا رو به دختر گفته داره گولش میزنه 

بهانه و دروع همه مردای متاهل برای خیانت به همسرشون همینه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
خوب این آقا خیانتکارم هست جای دفاع ندارههم خدارو میخواد هم خرما رو، بچه هم که داره خیانتم میکنه واقع ...

بهش گفتم بره تراپی میگه زنم از ریشه از پایه منو درک نمیکنه احساس خرج رابطه نمیکنه بی روحه خشکه اون دختره یه چیزی مثل جوونی خود آقا هستش کلی دوست پسر داشته رابطه داشته براش مهم نیست چیزی 

خواهشا تو دل به دل ش نده زمین گرده آه اون زن و بچه هاش یه چیزی به سرت میاره نمیفهمی از کجا خوردی

من کاریش ندارم فقط چون میگه هیچکس درکم نمیکنم باهاش در‌ حد چت صحبت کردم

یعنی به یه زندگی کسل و بی هدف و خشک ادامه بده خیلی روحیه اش متفاوته

من برادرشوهرم زندگیش اینجوری بود.‌مادرشوهرم نمیذاشت جدابشن . یچیز مسخره اصلا.‌ بااینکه میدونست چخبره نمیذاشت.‌ زندگی سردو بی روحو شوقو و....برادرشوهرم همیشه تنها بود.‌ الان درخواست طلاق داده. با کسی ام دوست شده .یکسالم هست زنش نیس

parasoo1989@
آمار چیش بالا بوده؟دختربازی

آره 🙈 البته برای قبل ازدواج قسم میخوره بعد ازدواج بجز این دختری که از قبل میشناسه سمت هیچکسی نرفته