2777
2789
عنوان

دختر عموم هشتم عروسیشه خودش دکتره شوهرشم

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 57 پست
اینم دلیل خوبی میتونه باشه👍👍اما خب رو این موضوع تقریبا کار شده هرچند ناقص باید دلیل دیگه ای پیدا ک ...

فضای مجازی و دیدن لاکچری بازی های بقیه واقعاً حس ناامیدی میده به آدم. انگار طرف میگه مگه من چی کمتر از اونا دارم که نمیتونم لاکچری باشم؟

و من از وقتی مجازی رو حذف کردم انسان شادتری هستم.

فضای مجازی و دیدن لاکچری بازی های بقیه واقعاً حس ناامیدی میده به آدم. انگار طرف میگه مگه من چی کمتر ...

درسته واقعا 

قدیم اوج لاکچری بازی نوجوونی و کودکی ما یه تراش رومیزی بود ک اونم یکی تو فامیل داشت مام میبردیم مدادمونو تیز میکرد و پز میدادیم و تمام 

الان برا داداش دهه هشتادیم یه گوشی ۲۰ تومنی خریدیم اصلا خوشحال نشد ما گفتیم بیا ما با یه شورت براتولدمون خوشال میشدیم چقد اینا پر توقعن ولی حرف جالبی زد گفت وقتی میبینم همکلاسیام همه گوشی و لبتاب اپل دارن معلومه این خوشحال کننده نیست

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی خب باید بهشون یاد بدیم هر کسی در حد توانش هدیه میخوره.نباید زیاده خواه باشن

اهوم.

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

کشتی خودتو.کمتر دهه هشتادیا رو بکوب.چه هیزم تری بهت فروختن؟

چرت و پرتایی میگه که بچه ۵ ساله خندش میگیره

خدا میدونه دهه هشتادیا اینارو چیکار کردن که ول کن ما نیستن

یا دهه هشتادیای خانوادشون چطوری تربیت شدن که برمیگرده به رفتار خودشون

چرا من باشم میزنم تو دهن همچین بچه ای

وقتی زور میکنه و گوشش بدهکار نیست احتمال فرارش با پسره هست

اینجوری بدتر آبرو میره که

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم