2777
2789
عنوان

دختر عموم هشتم عروسیشه خودش دکتره شوهرشم

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 57 پست
اتفاقا چون امار دارم میگم😂دهه شصتیای خانواده ما همه درس خونده ان و ارشد کمه کمش دارن هم جمعیت کنکور ...

نداری دیگه یه سرچ کنی دستت میاد 

افرین دقیقا همینه اکثر دهه شصت و هفتاد تحصیلات بالای لیسانس 

دهه هشتاد سیکل تا حداکثر لیسانس 

من خودم سالهاس تو دانشگاه کار میکنم نصف صندلیا رو بچه های دهه هفتاد و شصت دوباره پر میکنن ینی لیسانس دوم و سوم😂😂😂

واقعا خیلی اوضاع قبولیا وخیمه رتبه ها داغون صندلیا خالی میمونه کسی نیست بدون کنکور میزنن بازم یه عده شصت و هفتاد میاد😂😂😂

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

نداری دیگه یه سرچ کنی دستت میاد افرین دقیقا همینه اکثر دهه شصت و هفتاد تحصیلات بالای لیسانس دهه هشتا ...

دهه هشتاد سیکل🤣🤣🤣

من دهه هشتادی دانشگاه نرفته تو عمرم ندیدم

یعنی تنبل ترینا هم ی پیام نور لاقل میخونن

اما تو سنای شماها زیاد دیدم چون اتفاقا زمان شماها ازدواج تو سن کم خیلی بیشتر بوده

ظرفیتا زیاد شده خانومی😁

دیگه به من که نگو!

من دیگه بحثی نمیکنم 

کسی که بخواد بگه ما خوبیم فلان دهه اونطوریه تکلیفش مشخصه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب باشه مهم ابنه همزمان دارن پیشرفت میکنن الان تو دانشگاه ما۹۰ درصد دهه هشتادی ان با اینکه بعضیا ...

اینو قبول دارم بقول شما ازدواجشونو میکنن بچشونو میارن طلاقشونم میگیرن  خیلی جلوعن نسبت ب سنشون متاسفانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

دهه هشتاد سیکل🤣🤣🤣من دهه هشتادی دانشگاه نرفته تو عمرم ندیدمیعنی تنبل ترینا هم ی پیام نور لاقل میخو ...

من متولد ۷۱ هستم واقعا بندرت دهه هفتادی کم سواد هست

یه سرچ کنی امار دستت میاد گفتم ک سالهاست وزاتخونه کارمیکنم یه پروژه داریم چنباری تاپیک زدم برای ناامیدی و بی هدفی در دهه هشتاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینو قبول دارم بقول شما ازدواجشونو میکنن بچشونو میارن طلاقشونم میگیرن خیلی جلوعن نسبت ب سنشون متاسف ...

طلاق ربطی به دهه نداره 

مگه همه جدا میشن!! 

مگ هر دهه ۸۰ ازدواج کرده طلاق گرفته 

این همه آدم خوشبخت داریم دوست خودم ۲۱ سالشه  ازدواج کرده شوهرشش خیلی خیلی دوستش داره  

خیلی  هواش داره خرجش میکنه مهربونه   دوستم دانشجو فرهنگیانه 

مهم آدمشه طرفم هست ۳۰ سالشه طلاق میگیره بالا ۳۰ طلاق میگیره دهه ۷۰ طلاق میگیره  ۶۰ طلاق میگیره  بستگی داره همه مثل هم نیستن که یکی میببینی واقعا نمیتونه کی دوست داره زندگیش از هم بپاشه  

مربوط به یک دهه نیست که

طلاق ربطی به دهه نداره مگه همه جدا میشن!! مگ هر دهه ۸۰ ازدواج کرده طلاق گرفته این همه آدم خوشبخت د ...

چرا مربوط ب دهه هست واقعا طلاق کار بدی نیست 

دهه های قبل کمتر جرعت و توان طلاقو داشتن اما این دهه شجاعت بیشتری دارن واسه طلاق ک این نکته مثبتشونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا مربوط ب دهه هست واقعا طلاق کار بدی نیست دهه های قبل کمتر جرعت و توان طلاقو داشتن اما این دهه شجا ...

اصلا طلاق  ربطی به دهه نداره 

تو همه ده ها هست یک دور بری دادگاه میبینی 

حتی طرف ۶۰ سالشه  داره جدا میشه  

الان دیگه طلاق زیاد شده 

مربوط به دهه هشتادمم فقط نیست 

اصلا طلاق ربطی به دهه نداره تو همه ده ها هست یک دور بری دادگاه میبینی حتی طرف ۶۰ سالشه داره جدا م ...

درسته 

ولی دهه هشتاد حداکثر ۱ سال از ازدواجش گذشته ۶۰ ساله ۴۰ سال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کشتی خودتو.کمتر دهه هشتادیا رو بکوب.چه هیزم تری بهت فروختن؟

هیچی فقط نگرانم ماهم تو خونمون دهه هشتادی داریم و اونم مث همسالاش ناامید یه بحران بزرگی این نسل داره

باید جلوشو گرفت چندماهیه دارم تحقیق میکنم واسه یه وزاتخونه ولی نتایج شفافی بدست نیومده 

چیزی ک محرز شده ناامیدی بی هدفی جسارت زیادی دارن نسبت قبلترها

اما برای رفعش چ چیزایی لازمه و چ چیزایی اثر گذاره مشخص نیست 

منظورم از اثر گذارها چیزای فکت نیست مثلا فقر و این چیا چون تو دهه های قبلم بوده یه چیزی ک مختص این نسل باشه ک ناامیدیو توشون زیاد کرده هنوز بعد ماه ها بهش نرسیدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من واقعا به این جمله که ازدواج هندونه در بسته هست اعتقاد دارم

یکی تو سن پایین ازدواج میکنه سریع جدا میشه یکی هم تو سن ۱۵ سالگی ازدواج کرده و الان به شدت راضیه بستگی به اون بلوغ فکری و خانواده ها داره که دخالت نکنند

آخه این چه بحث مزخرفیه؟دهه شصت فلانهفتاد فلانهشتاد فلانانسان با انسان فرق داره بعد شما یک دهه رو تو ...

میگم  همه آدما مثل هم نیستن طلاق و... اینا مربوط به یک دهه نیست  

به نظرم علتش فضای مجازیه که دهه قبلیا نداشتن.

اینم دلیل خوبی میتونه باشه👍👍

اما خب رو این موضوع تقریبا کار شده هرچند ناقص باید دلیل دیگه ای پیدا کنم البته بازم واقعا مهمترینش همینه چون همه جنبه هارو تحت تاثیر قرارداده

1
5
10
15
20
25
30
35
40