2777
2789
عنوان

از چند سالگی قد کوتاه بودن بی اهمیت میشه واسه آدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2354 بازدید | 238 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر دستمون به نارگیلا میرسهمن اینکه قد بلندم راضیم اگه قدم کوتاهم بود راضی بودم مزیت به این معن ...

در کل شغل خوبا به همه میرسه

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خودتو ناراحت نکناینجا اگ بگی قدم بلنده میگن میخوای پز بدیبگی مثلا پزشکی میخونم میگن میخوای پز بدیبگی ...

حالا خدا شاهده من اصلا قصد پز نداشتم در جواب کاربر کورد نازار که گفته ما همه مون بلندیم منم اظهار نظر کردم یهو حمله کردن سمتم 😂😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اینکه جایی باشی قدتو مسخره نکنن نعمته من اینجا همه قد بلندن من نسبتا کوتاه خیلی اذیتم میکننعزیزم قد ...

اونارو خدا از عقل شون گرفته زده به قدشون😄

بی خیال ریزه می‌ره ها اتفاقا دیر تر شکسته میشن

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

من۱۵۰هستم راضیم چون بغلیم🤣🤣🤣

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اگه تا الان نتونستی با ویژگی هایی که داری کنار بیای بعیده ازین به بعد هم بتونی

خواهر شوهر من قدش ۱۵۰ نزدیک ۶۰ سالشه هنوز نتونسته با خودش کنار بیاد.همشون قدشون کوتاهه هیچ کدوم نتونستن خودشونو بپذیرن

اونارو خدا از عقل شون گرفته زده به قدشون😄بی خیال ریزه می‌ره ها اتفاقا دیر تر شکسته میشن

اره عزیزم‌مشخصه از طرز ادب و بیان حرفتون که کی عقل داره کی نداره .....

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

هر کس از دریچه خودش میبینه خودشو و زندگیشو.منم دقیقا هم قد شمام ولی خیلی از قدم راضی ام چون ریز دیده میشم و سن ادم همیشه کمتر دیده میشه و ادم جم و جوره .بعدشم همیشه میشه هر کفشی دوست داری بپوشی.خواهرشوهر من قدش 170 اونقدر ناراحته که همیشه قوز میکنه تا کوتاه دیده بشه و معذبه چون هم قد اقایونه و با یه کفش اقایونو رد میکنه.شکرگذار باش و ریز و ظریف بودنت لذت ببر .من خودم ریزم شوهرم 185 ولی منو میبینه کیف میکنه میگه کوچولو ریزه.خیلیم حال میده بغلش راحت جا میشم

به خدا به مرگ بابام اگه قصد ناراحت کردن شما رو داشته باشم ....من شرمنده تم و معذرت میخوام اگه موجب ...

عزیزم ببخشید من شرمندم زود قضاوت کردم  ولی خسته شدم بس که سر قدم اذیتم کردن حتی  نامزد بیشعورمم 

ببخشید عزیزم حلال  کن اعصابنی بودم از اون روی تو خالیش کردم

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اره عزیزم‌مشخصه از طرز ادب و بیان حرفتون که کی عقل داره کی نداره .....

وای خدا چرا از دو طرف به من حمله میشه 

اون کاربر گفت قد کوتاهم رو مسخره میکنن گفتم اونا بیشعورن نه همه قد بلندا 😬

خودمم قد بلندم 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔