2777
2789
عنوان

از چند سالگی قد کوتاه بودن بی اهمیت میشه واسه آدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 238 پست
اره قد بلندی مزیته مثلا میتونی از اون بالا نارگیل بفرستی پایین

خداروشکر دستمون به نارگیلا میرسه

من اینکه قد بلندم راضیم اگه قدم کوتاهم بود راضی بودم 

مزیت به این معنی که چند تا فرصت شغلی دارن قد بلندا نه این معنی که زیبا ترن

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
منم با تو هم نظر بودماگه مسابقه خانه ما رو میدیدی نظرت راجع به کوردا عوض میشددوتا خانواده افتضاح حسو ...

عزیزم نمیشه که بابت دیدن یه مسابقه و یه فیلم بیای یه ملت کورد رو مقایسه کنی با هم .اما خوب اینم نظر شماست من احترام میزارم بهتون 🥰

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من بیشعورم یا شما؟؟؟من در جواب اسی صفحه اول راهنماییشون کردم برو بخون بعد بیا توهین کن!! درضمن ...

ببین من با افراد بیشعور زیاد سروکله زدم بدم میاد کسی قد کسیو مسخره کنه 

اگر بهت بگن بیشتر از 175 برای زن زیبا نیست و ... ناراحت نمیشی ؟ 

یادبگیر مسخره کسی نکنی اینم گفتم بدونی اگر قد کوتاهی خوب نیست قد بلندی هم خوب نیست نرمال خوبه 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببین من با افراد بیشعور زیاد سروکله زدم بدم میاد کسی قد کسیو مسخره کنه اگر بهت بگن بیشتر از 175 برای ...

من کییی مسخره کردم؟؟؟ کجا مسخره کردم؟؟ بی دلیل به ملت نپر ..من گفتم‌قد کوتاه تو قومیت ما زباد نیست همین !اتفاقا منم با ادم بیشعور زیاد سر کله زدم😉

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

ببین من با افراد بیشعور زیاد سروکله زدم بدم میاد کسی قد کسیو مسخره کنه اگر بهت بگن بیشتر از 175 برای ...

والا عزیزم من با قدم هیییچ مشکلی ندارم هیچ وقتم مسخره نکردم برو پست های اول تامیک رو بخون و بعد قضاوت کن !! 

منم یه رگم کورده ولی الان از طرز جواب دادن شما هم مشخصه از چه خانواده ای هستی

خب چی میرسه بهت با یه فیلم خانه ما کورد ها رو قصاوت میکنی؟!

میخوای کورد ها رو بشناسی یه سر برو تاریخ رو بخون

یه سر به اون رگ مثلا کوردی ات هم بزن

خداروشکر هر دو رگم کوردم، خیلی هم اصیل

هر کی هم توهین کنه مث تو جوابشو میدم

من چون تپلم قدم زیاد بلند دیده نمیشه ....اما خوب اینجا بیشترشون مثل خودم هستن 😅

اینکه جایی باشی قدتو مسخره نکنن نعمته من اینجا همه قد بلندن من نسبتا کوتاه خیلی اذیتم میکنن

عزیزم قد توهم بد نیست لجم گرفت که قد کوتاه هارو مسخره میکنید 

وگرنه همه قد ها زیبا هستند

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

واقعا قد بلند خوبه؟پس چرا ما رو مسخره میکنن😐من 168 ام پاشنه بلند نمیتونم بپوشم یه کفش مجلسی خوب نمی ...

منم توی مراسم همین مشکل رو دارم تختتت ترین کفش رو باید انتخاب کنم تا شبیه دکل مخابراتی نشم😐

چشم هایت دمپایی خیس و دل من جوراب بی دفاع ...                    💙 🇷🇺 💙

اینکه جایی باشی قدتو مسخره نکنن نعمته من اینجا همه قد بلندن من نسبتا کوتاه خیلی اذیتم میکننعزیزم قد ...

به  خدا به مرگ بابام اگه قصد ناراحت کردن شما رو داشته باشم ....من شرمنده تم و معذرت میخوام اگه موجب ناراحتی شما شدم 🥰

منظورم این بود انتظار این رفتارها رو از کوردا نداشتم

عزیزم همه جا ادم خوب و بد هست ....همههه جا ...

کلا مشکلی با قدم نداشتم و هیچوقت پاشنه بلند یا لژ دار نپوشیدم قدمم ۱۶۰

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

به خدا به مرگ بابام اگه قصد ناراحت کردن شما رو داشته باشم ....من شرمنده تم و معذرت میخوام اگه موجب ...

خودتو ناراحت نکن

اینجا اگ بگی قدم بلنده میگن میخوای پز بدی

بگی مثلا پزشکی میخونم میگن میخوای پز بدی

بگی اینقدر شوهرم پول میده بهم میگن پز میدی

خلاصه اینجا منتظرن بپرن به یکی فقط

اینکه جایی باشی قدتو مسخره نکنن نعمته من اینجا همه قد بلندن من نسبتا کوتاه خیلی اذیتم میکننعزیزم قد ...

وای عزیزم تروخدا ناراحتی از دستم ؟؟بیا بغلم اصلا🥺🫂😅