2777
2789
عنوان

از سردرد دارم میمیرم اینقدر به روی بالش داد زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست
برو دوش زیر دوش غرغراتو بکن خالی بشی سرحال شی بیا بیرون

نه برم حموم خطرناکه من عصبی بشم هیچی نمی‌فهمم ممکنه سر بخورم زمین یه بار سر خوردم افتادم زمین دستم شکست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو بار تا حالا کتابام رو از اول سال از عصبانیت زدم تیکه تیکه کردم الان دو تا از کتابام دست دوم رفتم ...

خییییییییلی زیاد به توان بی نهایت عصبانی هستی !

حالا یه سوال دارم ازت ؛

اگه این تاپیک همون نقطه ای باشه که قراره زندگیتو تغییر بده و بشه اون زندگی که امید داری، در نتیجه :

چه چیزایی تغییر میکنه ؟

مرنج و مرنجان
من الان چیکار کنم دارم روانی میشم میخوام بزنم همه چی رو تیکه تیکه کنم پارسال تابستون از عصبانیت زدم ...

اروم باش

اروم باش

این همه عصبانیت رو هیچکی درک نمیکنه جز خودت

ب فکر خودت و وسایلت باش

چند تا نفس عمیق بکش

هی با خودت بگو بالاخره شرایط زندگیم عالی میشه ب شرطی ک خودم و جلو جلو روانی و مریض و ناقص نکنم

هیچی ارزش بیمار شدنم رو نداره

ی قطره اسطوخودوس خوراکی بگیر روزی۵ قطره بریز تو نصف استکان اب و بخو

یکم اروم میشی

فقط۵قطره

ارامبخش هست

خواب اورم نیست

روش نوسته۲۵ یا بیشتر ولی همون۵ قطره کافیه بیشترش نکن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
نه برم حموم خطرناکه من عصبی بشم هیچی نمی‌فهمم ممکنه سر بخورم زمین یه بار سر خوردم افتادم زمین دستم ش ...

همینجا خودتو خالی کن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
خییییییییلی زیاد به توان بی نهایت عصبانی هستی !حالا یه سوال دارم ازت ؛اگه این تاپیک همون نقطه ای باش ...

چیزهایی که آرزو دارم 

اتاقم تمیز و مرتب باشه 

خودم یک دختر لاغر باشم و همیشه تمیز و مرتب باشم 

پوست و موهام وضعش درست بشه 

یک دختر با حوصله بشم نه اینقدر عصبی 

زبان انگلیسی یاد بگیرم 

معدلم بالای ۱۹ و نیم باشه (واقعا درس خونم و همیشه بالاترین نمره رو میگیرم از این جهت میگم که نگی تنبلی)

چیزهایی که آرزو دارم اتاقم تمیز و مرتب باشه خودم یک دختر لاغر باشم و همیشه تمیز و مرتب باشم پوست و م ...

یک : اتاق مرتب 

دو : دختر مرتب 

سه : پوست مرتب 

چاار: دختر باحوصله 

پنج : زبان

شش: معدل بالای۱۹ ونیم

مرنج و مرنجان
همینجا خودتو خالی کن

دستم خون اومد😭😭

دستم رو کوبوندم رو پایه تخت میخش رفت تو دستم داره خون میاد 

لعنت به همتون برید گمشید نابودم کردید حالم از همتون بهم میخوره که کل زندگیم رو محدوده کردید آرزوهام رو نابود کردید حسرت چیزی مثل دوچرخه سواری رو تو دلم گذاشتید 

از همتون ب معنای واقعی متنفرمممممممنمممم

یک : اتاق مرتب دو : دختر مرتب سه : پوست مرتب چاار: دختر باحوصله پنج : زبانشش: معدل بالای۱۹ ونیم

خب چی شد برآورده شد 

زندگی من افتضاحه درست بشو نیست 

کاشکی تو همین نقطه از زندگیم بمیرم از همه چی راحت بشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دستممم

خب چی شد برآورده شد زندگی من افتضاحه درست بشو نیست کاشکی تو همین نقطه از زندگیم بمیرم از همه چی راحت ...

برات این طور نوشتم که بدونی فقط چند مورد ساده س ، اعصابت آروم بشه

برا هر کدوم امروز میتونی یه قدم برداری ، یه قدم پنج دقیقه ای ؛

حالا بهم بگو برای هر کدوم از اینا چه کار پنج دقیقه ای انجام میدی ؟

مرنج و مرنجان