2777
2789

اعصابم خیلی خورده دلم میخواد خودم رو بکشم بزنم همه چی رو تیکه تیکه کنم ولی نمیشه انگار دست و پام رو بستن دارم خفه میشم به زور جلوی خودم رو گرفتم 

اتاقم بهم ریخته و برای مرتب شدنش باید باکس و تقسیم کننده کشو بگیرم برم بیرون بابام گیر میده اعصابم رو خراب میکنه گند زده به اعصابم با حرفای چرت و پرتش سرکار نمیره گیر میده به من بدبخت 

میخوام رژیم بگیرم حموم برم کرمام شامپوهام همه چیم تموم شده فردا جمعه است هیچ غلطی نمیتونم بکنم دارم تو این خونه روانی میشم از دست اینا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منوچیکار کنم الان دیوونه شدم تو این خراب شده سرم دار منفجر میشه از درد شنبه امتحان ترم دارم اعصابم د ...

عزیز دلم  انشالله هر چه زودتر به آرامش برسی بنظرم امروز و فردا خونه نمون برو خونه دوست یا فامیلی که خیلی باهاش راحتی و دوسش داری بمون 

عزیز دلم انشالله هر چه زودتر به آرامش برسی بنظرم امروز و فردا خونه نمون برو خونه دوست یا فامیلی که ...

همچین آدمی رو ندارم که حس خوب بهم بده از همه ی فامیلمون متنفرم همشون یه مشت عوضی هستن که هروقت آدم رو میبینن گند میزنن به اعصابش اصلا صحبت کردن بلد نیستن تا میری پیششون شروع میکنن به پز دادن که من خونم اینجوریه ماشینم اونجوری حالم از این جور آدما بهم میخوره

اوووووووه

طوری نمیشی ی روز کرم نداشته باشی

ی روزم از ی شامپو دیگه استفاده کن

ی دوش بگیر باهر شامپویی

درستو بخون 

فعلا شیطون تنبله داره برات بهونه میاره درس نخونی

لعنت کن درستو بخون تا شنبه ک بری بیرون هرچی خواستی بخر

از این ب بعد قبل تموم شدن هرچیزی بخر بذار

نذار صدای قرت و پرت ته شامپو و کرم در بیاد بعد ماتم بگیری برا تموم شدنش

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اعصابتو ول کنزندگی رو بچسب، اعصابت خودش خوب میشه

الان چیکار کنم من هیچ کار نمیتونم بکنم رو تخت نشستم یک بالش گرفتم رو صورتم از عصبانیت دارم داد میزنم 

اوووووووهطوری نمیشی ی روز کرم نداشته باشیی روزم از ی شامپو دیگه استفاده کنی دوش بگیر باهر شامپوییدرس ...

به خاطر تنبلی نیست من همه درسام بالای ۱۸ هست چند بار پاشدم درس بخونم اصلا نمیتونم تمرکز کنم از ساعت ۶ تا ۸ نشستم خوندم هیچی نفهمیدم عصبانی شدم کتاب رو پرت کردم اونور 

به خاطر تنبلی نیست من همه درسام بالای ۱۸ هست چند بار پاشدم درس بخونم اصلا نمیتونم تمرکز کنم از ساعت ...

برو دوش زیر دوش غرغراتو بکن خالی بشی  سرحال شی بیا بیرون

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اوووووووهطوری نمیشی ی روز کرم نداشته باشیی روزم از ی شامپو دیگه استفاده کنی دوش بگیر باهر شامپوییدرس ...

من الان چیکار کنم دارم روانی میشم میخوام بزنم همه چی رو تیکه تیکه کنم پارسال تابستون از عصبانیت زدم گوشیم رو پودر کردم امسال با بدبختی برام دوباره گوشی خریدم این دفعه گوشیم رو بشکنم برام دیکه نمیخرن 

بااین همه عصبانیت و فشار چه طور میخوای درس رو بفهمی؟

دو بار تا حالا کتابام رو از اول سال از عصبانیت زدم تیکه تیکه کردم الان دو تا از کتابام دست دوم رفتم خریدم