2777
2789

منظورم خانومایی که مثلا قدشون کمتر از وزنشونه‌ کاری ندارم منظورم اوناییه که با قد صد شصت و هفتاد با وزن پنجاه شصت کیلو باز به خودشون میگن چاقن😭😭😭آبجی شل کن تروخدا تو خوشگلی یه نیگا‌ به شوهر و مردای دورت بکن چندتا شامپانزه پشمالو که خیلیم با خودشون حال میکنن ولی تو سر دو سه کیلو اضافه وزن پی‌پی میکنی تو روحیه خودت و اطرافیانت که ازت سنگین وزن‌ترن و حس کمبود میدی بهشون نکن لاغرعلی

شامپانزه پشمالو😭

رحمم اومد به شوهرممم

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قدم۱۶۵وزنم۶۷

شکمم اذیت می‌کنه اگه شکم نداشتم اوکی بودم

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
قدم۱۶۵وزنم۶۷شکمم اذیت می‌کنه اگه شکم نداشتم اوکی بودم

شل کن بابا خیلیم نرمالی یه بدن عادیه بقیه مگه کندال جنرن‌؟اگه کسی خیلی فیته حتما یه هدفی داره مثلا مدله ورزشکاره وگرنه یه آدم عادی اصلا لازم نیست اون شکلی باشه❤️‍🔥

منم همین حسو دارم

میدونی چرا

چون پارتنرم یکبار بهم گفت چاق شدی 

و این تو مغزم همیشه هست

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
بنظرم با یه درکونی‌ بفرستش بغل مامانش

😂😂

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍