2777
2789
عنوان

تو دلم نی نی داره گنا داره خوابیییده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 88 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخ گفتی خودم بچه وسطم انگار یتیمم😂😂😂من ب یک اندازه دوستشون دارم هیچ فرقی برام ندارن فقط این غیر م ...

منم سومی باردارم دلم واسه بچه اولم میسوزه چون ی سالش بود باردار شدم اصلا زیاد بهش توجه نکردم به سومی هم فعلا ارتباط نگرفتم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
کلا اومدن بچه بعدی روی بچه قبلی تاثیرات زیادی میزاره اون حجم توجه و خواسته شدن از روش برداشته میشه ا ...

ن اصلا قرار نیس از دومی دفاع کنم یا پسرمو ناراحت کنم اصلا

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
کلا اومدن بچه بعدی روی بچه قبلی تاثیرات زیادی میزاره اون حجم توجه و خواسته شدن از روش برداشته میشه ا ...

میخواستم دیدگاهتون رو بدونم 🙂

بله درستاتون حرفاتون 

ولی گاهی خود بچه اولی ها تمایل و شوق نشون میدن به بچه بعدی و دلشون میخواد 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اخ نگو که قلبم برای خودم هزار تیکه شد🤣

خخخخخ من بچه اولم خواهرم وسطه.همش میگه من بچه بقال سر کوچم🤣حالا خیلی سر و زبون دارم هستا حق خودشو به زور میگیره .تو خانواده ما من مظلوم ترم 😁😁

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
میخواستم دیدگاهتون رو بدونم 🙂بله درستاتون حرفاتون ولی گاهی خود بچه اولی ها تمایل و شوق نشون میدن به ...

اره من خودم با گریه های شدید مادرمو مجبور کردم بعدی رو بیاره از همون اول عین جونم دوسش داشتم خیلی اصلا بهش حسادت نداشتم و کلا مثال زدنی بودم در فامیل انقدر که رابطم باهاش خوب بود ولی الانکه به گذشته نگاه میکنم میبینم یه سری آسیب های شدیدی بهم وارد شد بخاطرش اما به بودنش میارزه همین الانم عمر منه مهم رفتار خانوادس

بچه همیشه عزیزه . اینکه بچه دوم را بیشتر دوست دارند مال اینه که برای بچه اول آدم حس مادری نداره و نم ...

خانم محترم وقتی یه زن بفهمه یه نطفه داره درونش رشد میکنه  به طورغریزه ایی حس مادری به وجود حالا چه اولی چه دومی فرقی نداره حالا مگه اینکه اون بچه ناخواسته درست شده باشه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

درسته منم خیلی فک میکنم ب این و میگم یدونه برامون کافیه دوس دارم همه توجهم مال اون باشه(خیلیاهم میگن اشتباهه)

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
عزیزممم خداحفظشون کنه

یبار شکمم درد گرف گفتم ای 

یهو گفت بچه دنیا میاد؟

از خنده پخش زمین بودیم خب از کجا می‌دونه موقع تولد زن دردش میگیره

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

قدمشون مبارک زمین پروردگار باشه❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍