چقد ذوق زدم برا این بچم شاید حتی بیشتر از بچه اولم برا این خوشحالم
من فداش بشم آخه قراره هممون مواظبش باشیم
zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کلا اومدن بچه بعدی روی بچه قبلی تاثیرات زیادی میزاره اون حجم توجه و خواسته شدن از روش برداشته میشه ا ...
ن اصلا قرار نیس از دومی دفاع کنم یا پسرمو ناراحت کنم اصلا
zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
کلا اومدن بچه بعدی روی بچه قبلی تاثیرات زیادی میزاره اون حجم توجه و خواسته شدن از روش برداشته میشه ا ...
میخواستم دیدگاهتون رو بدونم 🙂
بله درستاتون حرفاتون
ولی گاهی خود بچه اولی ها تمایل و شوق نشون میدن به بچه بعدی و دلشون میخواد
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
میخواستم دیدگاهتون رو بدونم 🙂بله درستاتون حرفاتون ولی گاهی خود بچه اولی ها تمایل و شوق نشون میدن به ...
اره من خودم با گریه های شدید مادرمو مجبور کردم بعدی رو بیاره از همون اول عین جونم دوسش داشتم خیلی اصلا بهش حسادت نداشتم و کلا مثال زدنی بودم در فامیل انقدر که رابطم باهاش خوب بود ولی الانکه به گذشته نگاه میکنم میبینم یه سری آسیب های شدیدی بهم وارد شد بخاطرش اما به بودنش میارزه همین الانم عمر منه مهم رفتار خانوادس
بچه همیشه عزیزه . اینکه بچه دوم را بیشتر دوست دارند مال اینه که برای بچه اول آدم حس مادری نداره و نم ...
خانم محترم وقتی یه زن بفهمه یه نطفه داره درونش رشد میکنه به طورغریزه ایی حس مادری به وجود حالا چه اولی چه دومی فرقی نداره حالا مگه اینکه اون بچه ناخواسته درست شده باشه
هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.
از خنده پخش زمین بودیم خب از کجا میدونه موقع تولد زن دردش میگیره
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍