2777
2789
عنوان

بچها یه سوال چجوری تو این شرایط بچه دار میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 127 پست
زندگی با ایشاالله ماشاالله س فقط چرا خودمونو گول میزنیم مگ چقد جدی گرفتین این دنیا رو از کجا معلوم ا ...

مگه اوکراین و روسیه گل و بلبل نبود؟ اوکراین یه کشور اروپایی عضو اتحادیه اروپا بود کی فکر میکرد جنگ بشه؟ آدم بخواد به این چیزا فکر کنه اصلا تو هیچ کشوری نباید بچه بیاره

ایشون درک نکردن هنوز که اون کشور هایی که در رفاه هستن اجدادشون با قتل و غارت کشور های دیگه به این جا رسیدن با بدبختی و سختی تو انقلاب صنعتی زن و مرد و بچه کار میکردن که الان نوادگانشون دارن راحت زندگی میکنن اگر اونا هم بچه نمیاوردن که الان نسلشون منقرض شده بود

درسته بچه هاشون سختی کشیدن و نسل بشر همیشه تو سختی بوده کی می‌تونه بگه بچش خوشبخت مطلقه شما هزاری براش هزینه کنی بازم ممکنه از لحاظ دیگه براش کم بذاری مثلا کمبود محبت بگیره یا برعکس خودبزرگبین و مغرور بشه مثل بعضی دوستان حاضر در این تاپیک که فکر کنه خودش عقل کله 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
فقط همینو میگم وقتی که میبینی اوضاع جامعه چطوره ووضعت اصلا خوب نیس به خدا بزرگ ترین گناه اینه یه بچه ...

این واسه وقتیه شما یه شرایط نسبی مناسب تو‌ مملکت داشته باشی نه وقتی ک نمیتونی حتی نفس بکشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجا ک همه باردارن چجوری دیدی کسی اینجا بچه نمیخواد🤣🤣🤣

نه اینجا یه دسته دیگه ام هستن

خانم هایی که اومدن عقده گشایی کنن و برای ملت نسخه بپیچن که چی کار کن چی کار نکن

مگه اوکراین و روسیه گل و بلبل نبود؟ اوکراین یه کشور اروپایی عضو اتحادیه اروپا بود کی فکر میکرد جنگ ب ...

عزیزم چرا ب خودت میگیری و ناراحت میشی تو تا میتونی بزا😘 من فقط سوال پرسیدم

چه اشکالی داشت منقرض شیم حداقل بقیه کشورا یه نفس راحت میکشیدن

خب شما از الان میتونی اقدام کنی نسل خودتو منقرض کنی این تفکر هم ریشه کن بشه 

تفکر شما با تفکر اصلاح نسلی هیتلر هیچ فرقی نداره

این روشنفکری نیست

اسی عزیزم همه مثل تو درک و شعور ندارناینا بزار سی چهل تا بیارنولش کن

اره درک و شعور رو خدا پک کرد دو دستی فقط تحویل این خانم داد

آدم بی ادب واقعا هم نباید بچه دار بشه به نظرم شما حتما عمل کن به حرف اسی و بچه نیار 

اره درک و شعور رو خدا پک کرد دو دستی فقط تحویل این خانم دادآدم بی ادب واقعا هم نباید بچه دار بشه به ...

من خیلی جلوی خودمو گرفتم جواب صحبتای مزخرفت رو ندم ولی مثل اینکه خودت بت فشار اومد و ریپ زدی

تو ام ۵ تا ۵ تا بیار و بزا

ببین تهش چی میشه همشون تو بدترین شرایط ممکن بزرگ بشن

یکی بزن تو سر خودت یکی تو سر اونا😂

امثال شما هستین نمیزارین این جامعه به سمت جلو بره دیگ

عزیزم چرا ب خودت میگیری و ناراحت میشی تو تا میتونی بزا😘 من فقط سوال پرسیدم

عزیزم شما تخصصتون در چه زمینه ای هست به من توصیه کنی بچه بیارم یا نه؟؟

بعدم پروفسور حسابی رو برو زندگینامشو بخون خیلی از این بزرگان رو بری زندگی نامشون رو بخونی متوجه میشی تو سختی به دنیا اومدن و با سختی بزرگ شدن ولی به بشریت خدمت کردن

چرا زمان دور بریم همین استاد عزیز و بزرگ حقوق بین الملل و نفت و گاز دکتر شیروی کارگری میکردن در نوجوانی و سختی کشیدن هنوزم هستن و تو سایت خودشون میتونین سرنوشتشو بخونین

من خیلی جلوی خودمو گرفتم جواب صحبتای مزخرفت رو ندم ولی مثل اینکه خودت بت فشار اومد و ریپ زدیتو ام ۵ ...

شما مگه از وضعیت مالی من خبر داری؟ اتفاقا که جواب آدم بی ادبو باید داد و مشخصه به کی فشار اومده تا اینجا 😂

بعدم توضیح دادم که خیلی از بزرگان ما تو سختی به دنیا اومدن و بزرگ شدن مثلا همین دکتر حسابی یا دکتر شیروی یا امثالهم

به نظرم به جای اینکه بگیم بچه نیارید باید به خانم ها آموزش داد تو انتخاب خواستگار درست عمل کنن اونوقت ۱۰ تا بچه هم بیاری اشکالی پیش نمیاد 

بعدم من خودم مجردم و بگم که دارم به این حرفم عمل میکنم و تا همسر خوب برای خودم و پدر خوب برای فرزندان ایندم پیدا نکنم ازدواج نمیکنم ولی اینکه بگیم بچه نیارید هم روشنفکری نیست دوست عزیز

خدایی این مشکلات سخت نیست؟؟این همه گرونی و تورم و هزارتا چیز دیگه؟؟؟سخت نیست خدایی؟

آره برای ۹۰ درصد سخته اما استارتر میگه برای همه.همسایه ما،طرف دو تا خونه و چند تا ماشین داره و از نظر مالی هیچ مشکلی نداره. برای مشکل رفتن آب هم تانکر گزاشته. برای مشکل برق هم پنل خورشیدی گزاشته برای خودش!! خب پس اون هیچ مشکلی نداره و یه بچه دوقلو هم آورده.

مشکل اون برای بچه آوردن چیه؟؟

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

عزیزم شما تخصصتون در چه زمینه ای هست به من توصیه کنی بچه بیارم یا نه؟؟بعدم پروفسور حسابی رو برو زندگ ...

عزیزم اونایی ک متاهلن یا باردارن اندازه تو فشاری نشدن شما ازدواج ک کردی بعدا بیا باهام حرف میزنیم