2777
2789
عنوان

بچها یه سوال چجوری تو این شرایط بچه دار میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 127 پست
عزیزم اونایی ک متاهلن یا باردارن اندازه تو فشاری نشدن شما ازدواج ک کردی بعدا بیا باهام حرف میزنیم

تو سایت عمومی تاپیک زدی منم کامنت گذاشتم و نظرمو گفتم

فشار رو دوستانی میخورن که واسه زندگی بقیه نظر میدن که چی کار کنن درست تره

من فقط حرف حق رو زدم که به بعضیا برخورد متاسفانه 🙏🏼

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

من همسرم وضع مالیش هم خوبه. آرامش هم داریم ولی باز حاضر نیستیم تو این  شرایط خراب بچه دار شیم واقعا موندم بعضیا چجوری با دو قرون حقوق بچه میارن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضیا شرایطشو دارن میارنشرایط مالی همه الان بد نیست که

اخه فقط بحث مال نیست ک الان ما شرایط مالی مون خیلی خوبه خونه و ماشین و ملک داریم درآمد ماهانه مون هم عالی 

ولی آلودگی هوا و قطع شدن برق چی ؟ میتونیم اوکی کنیم؟ نه 

و خیلی شرایط دیگه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

[QUOTE=364944902]تو سایت عمومی تاپیک زدی منم کامنت گذاشتم و نظرمو گفتم فشار رو دوستانی میخورن که واسه زندگی بقیه نظر ...[/QUOTE

دقیقا میدونم چه تایپ شخصیتی هستی از اون ادمای بی شخصیت و عقده ای شما سرتو بکن اونحایی ک باید باشه کاسه داغتر از اشم نباش من سوال پرسیدم از متاهلا ولی تو چون تاحالا کسی گردنت نگرفته به چند جات فشار اومد چند بار بی احترامی کردی جواب ادمایی مثل تورو باید مثل خودشون داد 

من همسرم وضع مالیش هم خوبه. آرامش هم داریم ولی باز حاضر نیستیم تو این شرایط خراب بچه دار شیم واقعا ...

عزیزم بیا ببین چجوری دارن این زیر خودشونو پاره میکنن در صورتی ک من فقط یه سوال پرسیدم😐🤣

اخه فقط بحث مال نیست ک الان ما شرایط مالی مون خیلی خوبه خونه و ماشین و ملک داریم درآمد ماهانه مون هم ...

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند...

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند...

[QUOTE=364944902]تو سایت عمومی تاپیک زدی منم کامنت گذاشتم و نظرمو گفتم فشار رو دوستانی میخورن که واس ...

اصلا توهین هاتون برام اهمیتی نداره‌...

شما ظاهربین هستین و برای موضوعی درش تخصصی ندارید نظر میدید اینم قضاوت من از شخصیت شما

فقط بگم که تو متن تاپیکت نگفتی ورود مجردها ممنوع

و ادامه هم نمی‌دم موفق باشی دوست عزیز 🙏🏼