2777
2789
عنوان

بچها یه سوال چجوری تو این شرایط بچه دار میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 127 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با وجود اینکه میتونستن ۵ تا بچه رو هم با امکانات خوب بزرگ کنم ولی به یدونه راصی شدم 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

شرایطشو دارن 

حالا لازم نیست به شرایط خیلی رویایی و آرمانی داشته باشه آدم 

در حد یه رفاه نسبی کافیه 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ وای خدایا چرا این بحث رو تموم نمیکنین دیگه . خب اختیاریه و شاید یکی بچه دوست د ...

در مورد دیگران قضاوت نکنیم ترند هست ولی فقط به ظاهر افراد ختم میشه 🫥 در حوزه زندگی شخصی دیگران نظر دادن اشکال نداره 😐💔

بعدم والا خیلیا تو جنگ به دنیا اومدن الان خوشبخت شدن تو این سال ها خیلیاشون وزیر و وکیل و فلان شدن تو این مملکت و زندگی کردن این همه سال

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

ببین درسته اوضاع اقتصاد خرابه ولی خیلیا بچه دوست دارن وبراش اگه از لقمه دهنشون کم کنن کم نمیذارن 

من خودم سه تا دارم ولی خدارو شکرراضی ام 

به نظرم فقط معتادا وبیمارای روانی نباید بچه بیارن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
شرایطشو دارن حالا لازم نیست به شرایط خیلی رویایی و آرمانی داشته باشه آدم در حد یه رفاه نسبی کافیه

رفاه وقتیه که شما حداقل ترین چیزی ک هواس رو داشته باشه متظورم به شرایط مالی نبود اون خودش یه فلسفه جداس

تا پیک پر بازدید رو دیدم حالم یه جوری شد نسبت به بچه آوردن......البته وضع مالیمون بد نیس .خونه داریم ماشین داریم موتور داریم همه چی از خودمونه ولی سرمایه ای برا آیندشون نداریم .....یه بیس میلیون دیگه قسط داریم اونا رو بدیم اقدام میکنیم ....ولی خب نهایتش دوتا داشته باشیم ....