2777
2789
عنوان

دیده نشدن جنین

87 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من ۶ هفته و ۲روز باردارم ،از دیروز ترشح قهوه ای داشتم خیلی کم و فشار تو شکمم ،رفتم سونو گفت ساک حاملگی و کیسه زرد رو میبینه ولی جنین دیده نمیشه و گفت نشونی از خونریزی هم نیست ،و اینکه سن بارداریم بر حسب ساک بارداری ۶ هفته و ۵ روز زد ،گفت انتظار می‌رفته جنین دیده شه که دیده نمیشه و گفت ۱۰ روز دیگه مجدد سونو بدم 

من همچنان ترشح قهوه ای دارم ...

خیلی استرس دارم تو رو خدا بگید از تجربه هاتون ،یعنی ممکنه داره سقط میشه ?یا ممکنه حاملگی پوچ باشه?

من ۵هفته رفته بودم جنین نبود فقط ساک حاملگی بود 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پنج هفته و سه روز طبق پریود فقط ساک بود بعد یه هفته بعدش دوبار ترشح خونی دیدم دو سه روز 

ولی مشکلی نبود 

فعلا صبر کن و استراحت داشته باش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من پنج هفته و سه روز طبق پریود فقط ساک بود بعد یه هفته بعدش دوبار ترشح خونی دیدم دو سه روز ولی مشکلی ...

عزیزم باردارید الان و مشکلی نیست?خیلی استرس دارم واقعا 

عزیزم باردارید الان و مشکلی نیست?خیلی استرس دارم واقعا

اره خداروشکر 

البته من قبلا یه سقط تو هفته ی یازده داشتم که بچم قلبش وایساده بود ولی اصلا هیچ خونریزی نداشتم 

همیشه خونریزی نشونه سقط نیست 

سوره ی حجرات بخون برای سلامت بچت توکلت به خدا باشه انشالله هرچی خیره پیش میاد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
اره خداروشکر البته من قبلا یه سقط تو هفته ی یازده داشتم که بچم قلبش وایساده بود ولی اصلا هیچ خونریزی ...

خدا رو هزار مرتبه شکر ،منم یه سقط اونجوری داشتم که یه لک خونی دیدم و فهمیدم  مشکلی هست رفتم گفت قلبش وایستاده ،ایشالا سالم بغلش بگیرید ،برای منم دعا کنید 

عشقم بعد چی شد ?من کمی ترشح قهوه ای دارم😞

هیچی عزیزم‌ بعدش ۸ هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم الانم‌پسرم ۱۱ ماهشه

بخاطر ترشح برو دکتر ولی به نظرم طبیعی باشه یکی از دوستای منم‌ترشح قهوه‌ای داشت وقتی ۶ یا ۷ هفته بود الانم دو ماه دیگه زایمان میکنه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
هیچی عزیزم‌ بعدش ۸ هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم الانم‌پسرم ۱۱ ماهشهبخاطر ترشح برو دکتر ولی به نظرم طبی ...

عزیز دلمممم خدا گل پسرتون رو نگهداره براتون ،مرسی از حرفای دلگرم کننده آتون، بی نهایت ممنونم دوست خوبم خیلی آروم شدم 💟

عزیز دلمممم خدا گل پسرتون رو نگهداره براتون ،مرسی از حرفای دلگرم کننده آتون، بی نهایت ممنونم دوست خو ...

مرسی مهربونم انشالله بچه شما هم صحیح و سلامت بدنیا بیاد حاملگی خیلی خوبی داشته باشین