دختری که مادرش جدا شده و با مادر پدر بزرگ و مادربزرگش زندگی میکنه مادر ازدواج مجدد نکرده یا دختری که مادرش ازدواج مجدد کرده با آقایی که ی دختر هم سن دختر خودش داشته و چهار تایید با هم زندگی میکنند کدوم شرایط برایتون اکی تر هست برید خواستگاریش
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینا برام معیار اصلی نیستن،ببینم اول تربیت کدوم بهتره بعد به بقیه ی مسائل میرسم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه: شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون فقط خواستم شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن