2777
2789
عنوان

سود سهام منو کم زدن

305 بازدید | 25 پست

واقعا که چرا هرکی یجور گرفته حتی بعضیا یک میلیون و هشتصد هم گرفتن اصلا هیچی سرجاش نیست 

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سهام ۵۰۰   ۳۳۰ زدن اسفند پارسال خیلی کم برام سود اومد باید بیشتر میریختن

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
شانسیه خواهر 🤣

آخه یکی گفت یک و هشتصد چرا واقعا 

من سهام ۵۰۰ ۳۳۰ زدن اسفند پارسال خیلی کم برام سود اومد باید بیشتر میریختن

برای منم همینقدر زدن.اونی ک میگی یک و خورده ای احتمالا مال چن نفرشونه.ب کسی ی تومن ندادن نهایتش ۴۵۰عه

برای منم همینقدر زدن.اونی ک میگی یک و خورده ای احتمالا مال چن نفرشونه.ب کسی ی تومن ندادن نهایتش ۴۵۰ع ...

کی سود ۱۴۰۲ رو میدن 

اونی ک زیاد گرفته قبلا حسابش مشکل داشته واریز نشده الان دادن سهام ها ودارایی ها فرق میکنه بعدم ن ...

خب الان باقی مونده ۴۰۱و ریختن..پس کی قراره سهم آذر ۴۰۳رو بریزن؟😕

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤