سلام داخل فروشگاه کار میکنم تقریبا ۳هفته هس و کار آماری هس روی هر جنس تگ و لیبل بزنم میشه هزارتومن. به کوب د بکش کار میکنم امارم میشه توی ۸ساعت ۲۲۰ یا ۱۸۰ ایناااا. خودم باید برم توی انبار جنس ها رو بلند کنم ببرم سر انبار و سوار بالابرش کنم بیارم پایین خالی کنم. اونجا کد جنس ها رو دربیارم برم توی لبتاب قیمت فروش چاپ کنم بعد روی کارت های مغازه بچسبونم. بعد به هر جنس یک تگ دزدگیر وقیمت جنس رو بزنم. تعداد بشمارم بعد بزارم بیرون توی سالن. این بلند کردن کارتن ها باعث شده کمر و بدنم درد بگیره. بدون یک ثانیه استراحت و وقت تلف کردن مبشه ۲۲۰تا آمارم . بعصی جنسا که بندددارن یا رنجیر اونا هم باید درست کنم بابت اونا پول نمیدن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به سالن دار حقوق اداره کار میدن و اینقدر ریلکس و شیک و تمیز هستن. وقتی رفتم گفت سالندارمدن تکمیل هس فقط،واسه انبار لازم داریم من توی انبار چون کارتنا بلند میکنم دستام سیاه لباسم سیاه و کثیف
اگه فقط پیدا کردن کد و برچسب زنی بود اوکی بود. اما بلند کردن و جابه جا کردن تو این زمان برای یه خانم نه اصلا. بدنت داغون میشه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را