2777
2789
تو چقدر دادی

عزیزم من خیلی سال پیش بوده الان مگه با این قیمتها سزارین میکنن...۱ تومن دادم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای همه همینجوریه

دکترن دیگه بی دلیل حق  سزارین ندارن ..بعدشم همه شون پول پرستن ....وقتی پول وبدی برات یه مریضی رو میکنن 😁که بیمارستان قانع بشه ...ببین برو به دکترت بگو بهت تخفیف بده یگو اوضاع مالیم خوب نیست 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
ی سری ها هم نامه از روانپزشک فوبیا زایمان طبیعی میگیرن و بعد دیگه نامه سزارین مینویسن یا اینکه باید ...

گلم به بیمارستانی که میخام زایمان کنم زنگ زدم هزار بار گف نه نامه لازم نیس فقط 20میزنی میری اختیاری 

گلم به بیمارستانی که میخام زایمان کنم زنگ زدم هزار بار گف نه نامه لازم نیس فقط 20میزنی میری اختیاری

بیست خیلی زیاده چخبر بعد خوبه بیمارستان گیر نمیدن بهش تهران تا جایی که میدونم خیلی دارن سخت گیری میکنن بیمارستانا حالا خصوصی دولتیارو نمیدونم 

عزیزم سزارین اختیاری باید پول بدی من سر پسرم سی تومن هزینه کردم ی شب ای سی یو رفتم هفت ملیونم بخاطر اون گرفتن خدالعنتشون کنه وجدان ندارن که

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
بیست خیلی زیاده چخبر بعد خوبه بیمارستان گیر نمیدن بهش تهران تا جایی که میدونم خیلی دارن سخت گیری میک ...

اره بخدا صدبار زنگ زدم گفتم اختیاری انجام میدین گف اره اره فقط پول به حساب بیمارستان میزنی

اره بخدا صدبار زنگ زدم گفتم اختیاری انجام میدین گف اره اره فقط پول به حساب بیمارستان میزنی

والا من الان تهران بیمارستان خصوصی هم میرم دکترم همینجوری اولش قبول نکرد بعد از طریق بیمارستان که اصلا قبول نمیکنن قانون و بازرس هست گفتن نمیتونیم قبول کنیم اخر سر از طریق آشنامون با دکتر صحبت کرد و نامه داد بهم وگرنه بیمارستان اصلا قبول نمیکنه دکترم گفت خیلی سخت گیری میکنن سر شکم اولی ها که روند زایمان طبیعی باید پیش بره نشد بعدش سزارین