2777
2789
عنوان

خدا از گناهامون میگذره میبخشه😭😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست

اگه مربوط ب خدا باشه معلومه ک میبخشه ولی اگه مربوط ب بنده خداباشه نه نمیبخشه، خودت باید بری دنبال جبران و حلالیت.مثلا یکیو بگیر بزن بعد بری جا خدا ازخدا طلب آمرزش کنی؟نه دیگه نمیشه،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اها .خب ببین عزیزم خودت و سرزنش کنی که چیزی عوض نمیشه ، مهم اینه قبول کردی مثلا غیبت کردی ، این قدم ...

از قبل خیلییی کمتر شده خیلی مثلا از اونایی ک باهاشون غیبت میچسبید دوری کردم 

همین خیلی موثر بود 

ولی همین ک باز غیبت کنم خودمو میبازم ک خدا نمیبخشه

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
اگه مربوط ب خدا باشه معلومه ک میبخشه ولی اگه مربوط ب بنده خداباشه نه نمیبخشه، خودت باید بری دنبال جب ...

غیبت هم حق الناسه؟

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
بیشتر غیبت و خیلی چیزای دیگه از غیبت متنفرم و بعدش خیلی عذاب وجدان میرم

جالبه من هروقت غیبت میکنم ی بلایی سرم میاد غصه میخورم.دلم پراز غصه میشه، خیلی دارم سعی میکنم از غیبت و افرادی ک دنبال غیبتن دور باشم. اینجوری واقعا قلبم ارومتره

جالبه من هروقت غیبت میکنم ی بلایی سرم میاد غصه میخورم.دلم پراز غصه میشه، خیلی دارم سعی میکنم از غیبت ...

منم وقتی غیبت میکنم مثلا میگم فلانی اونطوری راه میره نمیدونم اونطوری اینطوریه 

دقیقا خودم تو موقعیتی قرار میگرم ک مث همون میشم 

یعنی فورا کارماشو پس میدم 

غیبت هم حق الناسه؟

دراصل ک اره.

ولی سعی کن از افرادی ک باهاشون غیبت میکنی دوری کنی،حال دلت خوب میشه.

من خودم همین روشو پیش گرفتم زیاد دورو برشون نمیرم، خودمو الکی درگیر ک کاری میکنم یا گوشی یا آشپزخونه.

دیگه اوناهم بیخیال شدن تو جمعشون باشم از چیزای دیگه بحث میکنم یا بحثو عوض میکنم

منم وقتی غیبت میکنم مثلا میگم فلانی اونطوری راه میره نمیدونم اونطوری اینطوریه دقیقا خودم تو موقعیتی ...

ادمای خوب چون دلشون پاکه زود جواب بدیشون رو میگیرن،آدمای بد و سنگدل ،همه بدی ها جمع میشه یهو کله پاشون میکنه،

ما هنو وجدانمون بیداره ک می‌فهمیم کارما مارو گرفت 

ادمای خوب چون دلشون پاکه زود جواب بدیشون رو میگیرن،آدمای بد و سنگدل ،همه بدی ها جمع میشه یهو کله پاش ...

ان شالله از این ب بعد سعی میکنیم غیبتو از لیست گناهامون حذفش کنیم

از قبل خیلییی کمتر شده خیلی مثلا از اونایی ک باهاشون غیبت میچسبید دوری کردم همین خیلی موثر بود ولی ه ...

نه گلم .حس گناه و از خودت دور کن   حس گناه و سرزنش اجازه تغییر به آدم نمیده

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊