2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حتی تو راه کربلا رفتن هم دست از نیش و کنایه برنمیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 88 پست
حدس زدم تازگیا ازدواج کرده باشی.. مردا اولش خیلی طرف ننشونن بعد چند سال خوب میشن... اره کل کلامون تو ...

امیدوارم از سال بعد آدم شه😂

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی سخت از خواب بیدار میشم بخدا قسم از دیشب چشم روهم نذاشتم که ساعت ۲ خواب نمونم و بتونم برم پای ...

رو نده بهشون سنگین برخورد کن احترامت حفظ بشه  زیادی مهربون بودنم خوب نیست  مخصوصا با خانواده شوهر  

لایک نکن 🤨
سال ۴۰۱ عقد کردم و خرداد ۴۰۲ زندگی مشترکمون رو شروع کردیم چه کل کل های باحالی 😅😁 ما اگر باهم جایی ...

یبار دیگه از بیرون اومدم خونه ارایش داشتم اصرار اصرار بیا بریم دعا خونه ی فلانی... رفتیم دعا موقع برگشت جلو دوستش گفت عروس منو نگاه میگی رفته عروسی... برگشتم گفتم از دخترت یاد گرفتم... یعنی یخ زد همونجا و مقوله ی گیر دادن به ارایش پایان یافت... الانم جلو غریبه ها زیاد چیزی نمیگه چون میدونه یهو برمیگردم ی چی جوابش میدم کم میاره😂

رو نده بهشون سنگین برخورد کن احترامت حفظ بشه زیادی مهربون بودنم خوب نیست مخصوصا با خانواده شوهر

دوران نامزدی خیلی ساده بازی در آوردم خیلی محبت کردم خیلی کوچیکیشون رو کردم 

ولی الان یکسال و نیمه که زیر یه سقفیم فقط دوری میکنم 

چون تو یه ساختمونم هستیم بیشتر ازین بابت زورش میاد که چرا زیاد محل نمیدم بهش 

یبار دیگه از بیرون اومدم خونه ارایش داشتم اصرار اصرار بیا بریم دعا خونه ی فلانی... رفتیم دعا موقع بر ...

خیلی باحالیا😂😂😂

مادرشوهر من خییییلی سنش بالاس نمیشه باهاش اینجوری شوخی کرد و تیکه پروند 

عین وحشی ها یهو جیغ جیغ میکنه  

خیلی باحالیا😂😂😂مادرشوهر من خییییلی سنش بالاس نمیشه باهاش اینجوری شوخی کرد و تیکه پروند عین وحشی ه ...

وقتی شروع کرد جیغ جیغ کردن بزن زیر خنده بگو اعصاب نداریا برم ی گل گاو زبون برات دم کنم سریع از اونجا جیم بزن

وقتی شروع کرد جیغ جیغ کردن بزن زیر خنده بگو اعصاب نداریا برم ی گل گاو زبون برات دم کنم سریع از اونجا ...

وااااای😂😂😂

دوران نامزدی خیلی ساده بازی در آوردم خیلی محبت کردم خیلی کوچیکیشون رو کردم ولی الان یکسال و نیمه که ...

تو یه ساختمونی این بده ولی سعی کن قوی باشی اهمت نده بهش تو کار خودتو بکن تازه عروسی کم کم قلقشون میاد دستت اوایل همه همینطورن خواهر، منم اوایل خیلی رو میدادم به مادرشوهرم و ۳تا خواهرشوهرام به خاطر خود شیرینی بعد دیدم دارن دور ورمیدارن و پرو بازی در میارن دخالتای بیجا میکنن حرمت نگه نمیدارن  دیگه خود واقعیمو نشونشون دادم 😂 خدا شاهده الان دیگه یه تنه  بشین پاشو میدم به هر ۴ تاشون زبونشونو کوتاه کردم 

لایک نکن 🤨
تو یه ساختمونی این بده ولی سعی کن قوی باشی اهمت نده بهش تو کار خودتو بکن تازه عروسی کم کم قلقشون میا ...

باریکلا به شما 😁

راستش میدونی چیه ، اواخر دوران عقد یه بحث بزرگی بین ما پیش اومد همونجا همه حرمتا از بین رفت 

من حتی قبل از عید امسال هم رفتم پایین که صحبت کنم بحث رو تمومش کنم کش ندم باز مادره دور برداشت هر دقیقه حرف و تهمت و غیبت هاشو از طبقه پایین میشنیدم دیدم نه این آدم بشو نیست احترام سرش نیست

دیگه خلاصه الان فقطططط بی محلی میکنم  

باریکلا به شما 😁راستش میدونی چیه ، اواخر دوران عقد یه بحث بزرگی بین ما پیش اومد همونجا همه حرمتا از ...

متاسفانه تو یه ساختمون بودن این داستانارو داره ولی سخت بگیری سخت میگذره 

لایک نکن 🤨
متاسفانه تو یه ساختمون بودن این داستانارو داره ولی سخت بگیری سخت میگذره

مدام توقع دارن من تو هر مهمونی پایین باشم هر شب هرشب سر بزنم واقعا در توانم نیست ،من درونگرام شلوغی برام سخته 

این مثلا بزرگترین اختلاف ماست 

از اونور مامانش تو گوش شوهرم میخونه که توهم طرف قوم زنت نرو ! 

مدام توقع دارن من تو هر مهمونی پایین باشم هر شب هرشب سر بزنم واقعا در توانم نیست ،من درونگرام شلوغی ...

خواهرانه بخوام بهت بگم اول شوهرتو بکشون سمت خودت و مطیع خودت کن بعد شروع کن مظلوم نمایی که تو اصلا پشت من نیستی و… دعوا نکن فقط مظلوم نمایی کن جوری که مثلا به تو داره ظلم میشه همش باید کاراشونو کنی اما حتی تشکرم ازت نمیشه و این داستانا ،بگو من خونه بابام کار نمیکردم که الان بیام خونه مادر تورو تمیز کنم ، مغز شوهرتو شستشو بده دختر ساده نباش شوهرت سمت تو باشه مادر شوهره دیگه زبونشو کوتاه میکنه ، مثلا مهمون اومد براش خودتو بزن به بیحالی و مریضی تکون نخور از خونت  هزارتا روش هست بپیچون

لایک نکن 🤨