2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 22 پست
خیلی اینجوری بودم خیلی دیگه سختمه دلم داره میترکه هیچوقت ده ساله عروسشونم توروشون چیزی نگفتم چیزی به ...

میفهمم 

رفت و امدتو کم کن اگه اینطوریه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
خیلی اونقد اذیت شدم به همه چیم گیر میدادن مانتو کوتاه نپوش ارایش نکن تنها بیرون نرم نماز چرا نمیخونم ...

باز شما دور بودی من چی بگم که ده ساله طبقه پایینشون میشنم به قول شما تو همه کارم دخالت کرده حتی رنگ لباسم کوتاهی موهام الانم یک ساله عروس جدید اومده عرصه رو به من تنگ کردن اصلا دیگه خیلی اذیت میکنن هی سر همه چی توهین میکنه البته جوابم میگیره ولی دلم آروم نمیشع که 

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهمم رفت و امدتو کم کن اگه اینطوریه

نمیزارن ببین چندوقت پیش شوهرمو پدرشوهرم حرفشون شد شب مادرشو هرزنگ زد من دعولی شوهرموبامن میکرد اونوقت من مریض بزور نفسم بالامی اومد میدونست هم که حالم خوب نیست دیگه منم بی حرف وحدیث مکالمه تموم شد بعد چندروز زنگ زد جواب ندادم دوروز بعد دوباره اینبار باشماره مادرشوهر زنگ زد مجبورشدم جواب دادم اونقد باشماره های مختلف زنگ میزنن تاجوابشونو بدی نمیری خونشونم اونقد زنگ نیزنن یا بیشتر میان خونت دیگه چرا نمیاین چرا به فقیر فقرا سر نمیزنید 

باز شما دور بودی من چی بگم که ده ساله طبقه پایینشون میشنم به قول شما تو همه کارم دخالت کرده حتی رنگ ...

نمیدونم ادما چه مرگشونه همش دنبال اذیت کردنن بخدا من اگه ادم اهل دل شکستن هم بودم باز ناراحت نمیشدم میگفتم یکی گفتم یکی شنفتم نمیدونم چرا هرچی سعی میکنم احتراما حفظ بشه جواب پیرمرد پیرزن ندم باز دست ازسرم برنمیدارن هی اذیت میکنن چندوقت پیش پدرشوهر به شوهرم گفته تنها کسی که احترامو نگه میداره تو وزنتی میخام سهم خونه من ومامانتو بزنم به اسم تو خو لامصب اگه میدونی دیگه چرا اونقد اذیت میکنی البته که سهم رو به ما نمیده یه لحظه یه حرف میزنه نصیب برادرشوهرم میشه همیشه اینجوریه برا ما فقط درحد صحبت به عمل نمیرسه عمل میرسه به اونا   

نمیدونم ادما چه مرگشونه همش دنبال اذیت کردنن بخدا من اگه ادم اهل دل شکستن هم بودم باز ناراحت نمیشدم ...

باهاشون تماس و دیدار نداشته باش تا جایی که میتونی

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396را درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

نمیدونم ادما چه مرگشونه همش دنبال اذیت کردنن بخدا من اگه ادم اهل دل شکستن هم بودم باز ناراحت نمیشدم ...

نه من پدرشوهرمو قاطی ادم حساب نمیکنن کلا زنو بچش ولی مادرشوهرم چون خودش برادرشوهر دومیمو خیلیدوست داره همه روفدای اون میکنه از وقتیم اون زن گرفته دیگه کلا منو فشار گذاشتن چنروز پیش علنا گفت اخلاق تو بده ولی اون خیلی خوبه منم گفتم بصب ۱۰ سالبعد بیااز اخلاقای اون تعریف کن البته اینمبگم برادرشوهرم با سیاسته نمیذاره بد زنشو بفهمن اله تا اخر خوب میمونه

نه من پدرشوهرمو قاطی ادم حساب نمیکنن کلا زنو بچش ولی مادرشوهرم چون خودش برادرشوهر دومیمو خیلیدوست دا ...

اینام همینن‌ پارسال مادرشوهرمن گفت دختر خوا۶رشوهرم گفته زندایی لنا خوشگله ولی زندایی مریم اخلاقش خوبه یعنی تو بد اخلاقی الان همون زندایی دوساله قهره دوساله هم که عروسی کرده   جواب تلفناهیچکدومو هم نمیده

من ده ساله عروسشونم 

اینام همینن‌ پارسال مادرشوهرمن گفت دختر خوا۶رشوهرم گفته زندایی لنا خوشگله ولی زندایی مریم اخلاقش خوب ...

ایشااله به حق پنج تن اینام از همون عروس جونشون بکشن منم دلم میگیره هی میگم ایشالله خدا از طرف همون عذابت بده ایشالله اسم اون پسرتو گفتنی جون بدی. مگهمیشه اینهمه اذیت و ‌فشار روحی بقزان من تو شرایطی دارم زندگی میکنم که اگه اون بود میرفت پشتسرشم نگاه نمیکرد ولی میگه تو درک نمیکنی اون خوب درک میکنه خیلی دلمو میشکنن خیلی بیش از حد منم سپردم بخدا