2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 17697 بازدید | 507 پست
کی گفت با وجود من

درست. بخونی میبینی 

گفته من اینقد تحفه و فلان چرا نباید مال من باشه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی من منظورتو فهمیدم و کاری به اینکه منظورتو چجوری تایپ کردی و بیان کردی ندارم چون خودم هم گاهی پیش اومده که منظورم با طرز بیانم فرق داشته باشه

عزیز دلم میدونم که سختی زیاد کشیدید و کمترین خواسته ت وجود یه مرد با معیارهای خودت تو زندگیته مردی که بهت امنیت آرامش و توجه بده

امیدوارم شما هم مثل اون خانم همسایه مردی با ویژگی هایی که گفتید قسمتتون بشه 

این چهره و صورت مهمون امروز و فردای من و شماست 

امیدوارم مردی قسمتت بشه که اگر روزی گرد پیری به چهره ت نشست باز هم عاشقانه نگاهت کنه و دوستت داشته باشه ❤☘

آدم زشت باشه ولی حسود نباشه چون زشت بودن دست خودمون نیست ، ولی حسادت دقیقا دست خودمونه•••

ولش کن عزیزم این خانم کلا مشکل داره الان همه مخالفاش شدن بی شخصیت و زشت و بی اخلاق😄

استارتر قشنگممردا خوب دقت کن اقایونخب دنبال زنی نجیب و مادری دلسوز برای بچه هاشون هستنک وقتی میرن از ...

وای دقیقا قربون دهنت 

استارتر توی اسمون سیر می‌کنه و خداروشکر زیبارو هس الان انتظار داره براش صف بکشن

فک می‌کنه زیبایی ملاک اصلی ازدواجه 

درحالی که دهمین ملاک هم نیست برای اقایون ..

.همون خانم کاپشن قدیمی صد برابر ارزشش از آنجلینا جولی هم بالاتره برای همسرش

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

نکوبیدم خصوصیات ظاهریش رو توصیف کردم بعدم از خواهر ومادرخودم گفتم من دارم کلی میگم که چه جوری شرایطم ...

خب همین دیگه ... تو علاوه بر خانم همسایه مادر و خواهر خودتم ‌کشیدی پایین ... اینجوری که همه زشتن شانس دارن من که خوشگل تر از همشونم شانس ندارم 

بنظر من شاید برای سرگرمی و هوس ظاهر و خوشگلی مهم باشه 

ولی تو عشق و عاشقی و ازدواج طرف اول کار عاشق شخصیت و دل تو میشه بعد دیگه قیافت هرجور باشه اونم میپسنده 

تا زمانی ک دنبال این چیزا باشی چیزی گیرت نمیاد دنبالش نباش خودش پیدا میشه فقط رها کن

من اصلا دنبال این چیزا نیستم بخدا ولی دو نفرهستن مزاحمم میشن بهشون محل نمی‌دم توهین میکنند 

از توهین اینا می‌سوزم چرا من انقدر بدشانسم مگه من چمه که لیاقت احترام و عزت و عشق ی نفر دیگه رو ندارم 

خوشم نمیاد دوروبرم لاشی باشه می‌خوام زندگیمو کنم حالا هرجور شده تنهایی خودم گلیم خودمو ازآب میکشم ولی اینکه یکسره بی دلیل توهین بشنوم خیلی حرفه

برای طرز فکرت متاسفم من خودم اهل آرایش نیستم قبلا شاغل بودم خسته و کوفته می‌رسیدم خونه واسه زندگیم ز ...

عزيزم سعي كن هميشه به ظاهر و تيپ و استايلت برسي ورزش كني 

امسال اسي خيلي زيادن يكي دو تا نيستن 

هميشه سعي كن بهترين باشي حتي وقتي خيلي خسته اي يا حوصله نداري

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

کلا بعضیا تا یکم احساس زیبایی می کنن فکر می کنن حالا تمام عالم و ادم باید برای اینا دست به سینه بشن. چرا خودتون رو بالاتر از دیگران میبینید؟ 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اونایی ک بهت خورده میگیرن هرگز دردتو نکشیدن

چه دردی کشیده مثلا؟!!احتمالا خودشم زشته که رفته تو نخ پف چشم زن مردم و اینکه شوهرش سره و بهش توجه داره

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
من اصلا دنبال این چیزا نیستم بخدا ولی دو نفرهستن مزاحمم میشن بهشون محل نمی‌دم توهین میکنند از توهین ...

عزیزم شما قطعا لیاقت بهترین هارو داری 

چقدر ناراحت شدم از اینکه این حسو پیدا کردی 😔