سلام نزدیک یک ماهه دخترم به دنیا اومده زایمان دومم هست سینه خودمو نگرفت هرکاری کردم نخورد دوست نداشتم شیر خشک بدم شیر دوشیدن و تو شیشه بهش دادم احساس میکنم کم کاری کردم در حق دخترم کسی هست مثل من باشه شیر بدونه و بریزه تو شیشه شیر بده به بچش دلم گرفته😔
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
ببینید این طوری نوزادتون ضعیف و ضعیف تر میشه حتما از شیر خشک استفاده کنید تا نوزادتون به وزن مناسب برسه مطمئن باشید بعداً پشیمون میشید که چرا شیر کمکی ندادید تا بچتون بهتر وزن بگیره حالا که سینه نمیگیره آنقدر اصرار نداشته باشید حتما شیر خودتون رو بدید شما در درجه اول سلامت نوزادتون رو در نظر بگیرید شما ۱۰روز شیر خشک بدید در کنار شیر خودتون اونوقت نتیجه رو میبینید
معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سخت نکردم میگن به بچه اولت چون پسر بود سینه خودت دادی این چون دختره بهونه کردی گفتی نمیگیره از حرصم ...
جسارت چیه میگم از این دوران لذت ببر حرف هیچ کس گوش نده.بچه اولم پسر بود یعنی پدرم در اومد دومی دختر من خودم خس بدی داشتم به شیر دادن نمیدونم چرا ولی درکل چون آلرژی داشت دخترم شیرخشک دادم اول یکم عذاب وجدان گرفته بودم ولی هرطور حساب کردم دیدم دخترم آروم شد راحت میخوابید بستونکم بهش دادم الان هر وقت بخواد بخوابه بستونک میگیره میره سرجاش میخوابه به من کاری نداره ولی پسرم آخ همین الان میگه حتما پیشم باش من بخوابم