2777
2789

من دیدم کسی که اینجوری بوده. توی امریکا که مرخصی زایمان معمولا خیلی کوتاهه خیلی مادرا همیشه میدوشن و با شیشه میدن به بچه. شبا که خوابه امتحان کن احتمالا چون خوابه میگیره. سر شیشه هم باید مخصوص بچه نارس باشه که زیاد ازش شیر نیاد. وقتی زیاد بیاد بچه سینه رو نمیگیره معمولا. دست از تلاش برندار. من کسی رو دیدم که دو ماهگی تازه بچه ش سینه گرفت.

سرشیشه شبیه سینه مادر بخر حین خوردن آروم از دهنش در بیار سینه خودتو بده

گرفتم دارمش خاهر بااون دادم نگرفت بدتر هوا میخورد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اطرافیانم تهت فشارم میزارن میگن بچه باید از سینت شیر خودش مک بزنه بخوره باید قلبش پیش تو باشه آروم ب ...

اطرافیان و بزن تو دهنشون ک حرف مفت نزنن تو این شرایط. یه بالش بذار رو پات بچه رو بذار رو بالش بچه رو نزدیک سینت کن شیشه رو بذا تو دهنش 

خیلی سختش کردی مگه شیرخشک چه بدی داره من بچه اولم شیر مادر دادم فقط دومی رو شیرخشک

سخت نکردم میگن به بچه اولت چون پسر بود سینه خودت دادی این چون دختره بهونه کردی گفتی نمیگیره از حرصم فقط میدوشیدم میدادم شیر خشک بدی نداره جسارت نکردم💓😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

عزیزم اگر  هر راهی رفتید وسینه نگرفته احتمالا از این به بعد هم نمیگیره واین ناراحتی شما کاملا طبیعی هست اما یک مدت که بگذره متوجه میشوید دارید خودتون رو اذیت میکنید 

اما این‌رو هم بدونید شما هیچ کوتاهی نکردین وتمام تلاشتون رو کردین پس نباید ناراحت باشید 

خواهر زاده منم همین مشکل رو با بچش داشت و چون بچه سینه نمیگیره شیر به مرور کم میشه و برای نوزاد کافی نیست وشیری که نوزاد میمکه چرب تر و کامل تر هست برای همین نوزادان به خوبی وزن نمیگیره حتما در کنار شیر خودتون از شیر خشک استفاده کنید تا بچه ضعیف نشه شما الان به این فکر کنید که فرزندتون وزن گیری خوب داشته باشه تا در آینده ملول و ضعیف نباشه 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

منم شیرم خیلی کم بود هر کاری کردم شیشه شیر نگرفت الان یک سال و سه ماهشه وزنش ۸ کیلو هست پس منم باید عذاب وجدان بگیرم خودش نگرفت😆

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
الان یک ماهشه ،دیر نشده تو خواب سینتو بهش بده ،منم بچه دومم تا ۴ ماه سینمو نگرفت ،به زور تو خواب مید ...

پس اون چهار ماه چطور بهش شیر میدادی شما

بخدا انقدر حرف میزنن دخترم هم ریزس خیلی میترسم مادرشوهرم هربار خونمون میاد مسخره میکنه که این همه وسایل کثیف میکنی از تنبلی سینه خودتو نمیدی افسرده شدم کلا نمیدونم دیگه چه راهی انتخاب کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توی خواب هم سینه رو قبول نمی کنه؟

نه قبول نمیکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من  سر دوقلو هام ده روز وضعم همین بود اصلا سینمو نمیگرفتن منم یکسره سینه هام پره شیر بود تمام لباسام  کثیف شده بود از بس وقت و نا وقت شیرام میریخت

عصبانی شدم دیگه ندوشیدم سه روز تمام کل سینه هام درد میکرد دستام تکون نمیتونستم بدم  سینه هام سنگ شده بود سوتین محکم پوشیدم بعد دو ماه شیرم کلا خشک شد  از ‌شیردادن متنفرم همه چشمشون به سینه من بود هرچی خودمو میپوشوندم هرچی خودمو اونورا میکردم باز جاری و مادرشوهر و خواهرش سینه هام دیدن  یادش میوفتم عصبی میشم 

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
یکی از اشناهامون بچه اش سینه نمیگرفت شیر خودش رو با سرنگ قطره قطره میداد

تا چندماه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خداروشکر که بچه دومت هست و تجربه داری، مادری کردن مگه فقط شیر دادنه شما زحمت مضاعف داری میکشی هم شیره جونت رو داری میدی و هم میدوشی به خدا که مادر کافی هستی فقط نذار حرف مفت اطرافیان باعث افسردگی ت بشه که اونوقته که دخترت آسیب میبینه

بعضی از بچه ها سینه نمیگیرن 

دختردایی منم از دوماهگی نگرفت و کلا شیر خشک بهش دادن و پستونکی شد 

بچه رو گرسنه نمیذاری گلم میذاری؟ اتفاقا داری از شیر خودت بهش میدی 

اگر کسی چیزی گفت من جای شما باشم اول اینکه به حرفشون اهمیت نمی‌دم اگر ادامه بدهند با لبخند میگم من بیشتر از شما نگران بچم هستند پس لازم نیست این حرفو تکرار کنید خودم می‌دونم چیکا. کنم 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

خودت رو الکی اذیت نکن از من سر سخت تر و حساس تر نخواهی بود هرکار کردم نگرفت تا اینکه تا ۹ ماهگی دوشیدم شیرم کمکم کم شد و البته از شیش ماهگی شیر خشکم میدادم تا اینکه کامل قطع کردم تو ن۹ ماهگی ولی یه چیز وقتی شیر میخوره تو گوشی اهنگ های کودکانه باز کن ببین وقتی نگاه میکنه به اون سی‌نت رو میگره البته با فاصله بگیر تا چشاش اذیت نشه بچه من با این کار گاهی ها سینه میخورد