ساقدوش_عروس مدیر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 620 عنوان سهامهاتونو ریختن❓️❓️❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 62 پست چقد ریختنبراتونمال منو هنوز نریختنکی میریزنپس🤦♀️ امروز | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 3359 اصلا کاراشون مشخص نیستالان مال مادر منمریختن ولی منو نه کدوم بانکین گلمبعد جالبیش اینجاس گفتن اونایی که سهامشون ۵۰۰تومنیه ۳۸۰ میریزن براشون مامانم گفت ۶۵۰ریختن براش😐🤣 متاهل🩷🍃
ساقدوش_عروس مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 620 آره همینه دیگه من سه تا شورت خریدم دویستم هودم گذاشتم یه سوتین خریدم🤣 گرونهههه😂😂یه پیجدیدم تو اینستا میقروشه ۸۰ ولی تعداد بالا😂از همون برا یه سالمو بخزم
golgoli67 عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2041 ۶۰۰ سهام بریزن اونوقت ی شلوار ۴۰۰ باشه؟ی بوت ندارم تو این سوز سرما خوبه باز ۶۰۰ ریختن برای تورو😅عزیزم خودخوری نکن بااون پول نمیتونستی بوت بخری بعدشم حالا که خریدی فدای سرت لایق ازین بهترا هستی دیگه یه لگ که چیزی نیس من دلزم میگم رفتم شورت خریدم باهاش😂
ساقدوش_عروس مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 620 کدوم بانکین گلمبعد جالبیش اینجاس گفتن اونایی که سهامشون ۵۰۰تومنیه ۳۸۰ میریزن براشون مامانم گفت ۶۵۰ری ... میگم برا یکی ۱۳۰۰ ریختننننیکی هنگکردمممگفتم خدا بده شانسمن ملی ام
معلم_خصوصی عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1606 وااای شلوار ک اصلا دیگنمیشه خریددددمن امدوز مونده بودم با ته کارتم یه شلواربخزم یا کفششلوار شده ۸۰ ... جوونیمون رو ببین چطوری گذشت و داره می گذره توروخدا؟با حسرت و ناامیدی
golgoli67 عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2041 گرونهههه😂😂یه پیجدیدم تو اینستا میقروشه ۸۰ ولی تعداد بالا😂از همون برا یه سالمو بخزم آره یه جین بخر خیلی بصرفه درمیادمنم پارسال از عمده فروشی رفتم گرفتم دو جین یکسال شورتای رنگارنگ میپوشیدم🤣الان دلم ازین جوراب فانتزیا میخاد😂
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 3359 میگم برا یکی ۱۳۰۰ ریختننننیکی هنگکردمممگفتم خدا بده شانسمن ملی ام ملی هنوز نشنیدم ریخته باشن😐ارع دیگه انشالله اون رقمی که دلخواهته بشینه بحسابت گلم متاهل🩷🍃
معلم_خصوصی عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1606 خوبه باز ۶۰۰ ریختن برای تورو😅عزیزم خودخوری نکن بااون پول نمیتونستی بوت بخری بعدشم حالا که خریدی فدا ... خخخخ،قربونتچقدر برات ریخته بودن؟
ساقدوش_عروس مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 620 جوونیمون رو ببین چطوری گذشت و داره می گذره توروخدا؟با حسرت و ناامیدی خدا خودش کمکمون کنهبخدا دیگروم نمیشه هیچ پولی بخوام از خانوادمهمش به فکز اینمکمتر بخرمخسته شدم بخداخدا خودش درست کنه همه چیوهمش باید درگیر ۱ قرون ۲ هزار باشیم
ساقدوش_عروس مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 620 آره یه جین بخر خیلی بصرفه درمیادمنم پارسال از عمده فروشی رفتم گرفتم دو جین یکسال شورتای رنگارنگ میپو ... جوراب عزیرم فانتری دونه ایی ۸۰ تومنه بیخیال بابامنسفید ساده دونه ایی ۱۵ خریدم خیلی ام خوبه😂😂😂
ساقدوش_عروس مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 620 ملی هنوز نشنیدم ریخته باشن😐ارع دیگه انشالله اون رقمی که دلخواهته بشینه بحسابت گلم رقمش ۳۵۰ تومنه دیگ😂😂😂
معلم_خصوصی عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1606 گرونهههه😂😂یه پیجدیدم تو اینستا میقروشه ۸۰ ولی تعداد بالا😂از همون برا یه سالمو بخزم من شورت دونه ای ۲۳ تومن خریدم عید🤣🤣🤣🤣نیم جینپیرزنیه ولی ب درک🤣🤣
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 3359 رقمش ۳۵۰ تومنه دیگ😂😂😂 خدارو چه دیدی شاید بیشتر ریختن متاهل🩷🍃
ساقدوش_عروس مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 620 من شورت دونه ای ۲۳ تومن خریدم عید🤣🤣🤣🤣نیم جینپیرزنیه ولی ب درک🤣🤣 ازونرنگی رنگی خط خطیااامنم یسری شورتا خفن میخریدمدیگ پول ندارم و کیمیخواد شورت منو ببینه😂🤦♀️همون پیرزنی ها ارزونن میخزم