2777
2789
عنوان

یه سگ اکثر شبا میاد جلو پنجره مون صداهای عجیب غریب درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 91 پست
یک چیز میخواستم بگم ولی می‌ترسی چون بارداریببین احتمالا سردشه اینطوری می‌کنه و خرناسه میکشه

میدونم عزیزم

احتمال میدی جن باشه...

خودمم شک دارم اخه لعنتی اصلا نرمال نیس اصلاااااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد یه سری حامی حیوانات میگن پاشید غذا بدید و فلان کنید اخه این انصافه من باردار داخل خونه ام وحشت ک ...

میغهمم چی میگی...منم موافق نیستم ولی آخه ماهم رفتیم خونه اونا رو بهم زدیم ..غذاهاشون از بین بردیم...مقصر در واقع بحث شهرداری و رسیدگی ها هست...ماها زورمون نمی‌رسه کار درست انجام بدیم

میدونی چیه..خیلی زیادن آدمهایی ک حتی سگ خودشون بهشون آسیب زده...بخاطر همین سگ گردانی بعضی جاها ممنوع ...

این آقای قاضی خیلی خوبه قوانین رو میگه ‌....

سگای ولگرد که خیلی زیاد شدن اعلام کردن غذا ندید  حالا اگر مریض بود پزشک دوا درمونه ی چیزی ولی غذا میگن ندید

واقعن شبا دیوونه میشن؟؟؟چه جالب

دیونه نمیشن احساس خطر کنن صدا در میارن از خودشون ،ما خونمون روستا بود ،هر شبی که گرگ نزدیک روستا میشد ،یا آدمی از تاریکی رد میشد سگ ها چه ها که نمیکردن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
میدونم عزیزماحتمال میدی جن باشه...خودمم شک دارم اخه لعنتی اصلا نرمال نیس اصلاااااا

بحث اینه که حیوون ها خیلی خوب متوجه اطراف هستن

و بعدی از جهان رو میبینن که ما نمی‌بینیم

دعایی چیزی ( ما رزاری یا صلیب میذاریم) نزدیک پنجره خونت بذار 

اصلا هم نترس 

زن حامله در پناه مادر مقدسه❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

دیونه نمیشن احساس خطر کنن صدا در میارن از خودشون ،ما خونمون روستا بود ،هر شبی که گرگ نزدیک روستا میش ...

اخه الان که گرگ نیس عزیزم 

همه هم خوابیدن این چی میگه جلو‌پنجره ما😫😫😫