یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بخدا من رسما خودمو خراب کردم از ترساخه کاش صداشو بشنوی میفهمی منظورمو کاش اینجا میدش ویس فرستاد
میدونم...تجربه شو دارم خیلی بدتر...میگم تو روستا قشنگ وسط دشت و بیابون سگهایی با ظاهر عجیب از بس با هرنوعی تولید مثل کردن ،،،قیافه هاشون تو تاریکی شبیه موجودات غیر ارگانیک میشه...ب شوهرم میگفتم قدیما اینارو میدیدن میگفتن جن اومده
داخل شهر چرا باید سگ باشه اخه خودشم فقط میاد جلو پنجره یدما خاک بر سر شهرداری ما
ی نفر تو محل حمله کردن خودشو سپر بچه ش کرد تاندونش پاره شد ... درمونش گفتن سخته شصت ملیون خرج کرده وکیل گرفت شکایت کرد .... الان شهرداری اومده اون منطقه رو تمیز کرده ...
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍