2777
2789
عنوان

بیاید پارت اخر خواستگار روانی لطفا📷اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 49 پست

تموم شد؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نظرمو تاپیک قبلی گفتم، فعلا شب به خیر اسی😅

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بله تاثیر گذار بود؟؟

خیلی تاثیر گذار بود😂😂

جدای از شوخی میخواستم اگه تموم شده برم بخوابم کم کم

نظرتو بگو بعد

تاپیک قبلی گفتم🥲

ولی باشه دوباره میگم، این عکسای سری سوم بد نبودن مشخصه یکم تفاهم ندارین با هم و طرز فکرتون فرق داره ولی حرفای اونم جور بدی نبود و قابل قبول بود به نظرم

اما در مورد عکسای سری اول و دوم واقعا یه جوری بودن اصلا حس خوبی نمیدادن من بودم رد میکردم اسی ولی خب اگه به دلت نشسته یا خودت حس بدی نگرفتی و نمیخوای رد کنی حتما برین مشاور

خب به نظرم خیلی از ما ها این ویژگی هارو داریم مثل کمال گرایی و  چیزای که گفتم حالا زیاد یا کم نمیشه با چنتا جمله و دو سه صفحه چت برای همه نسخه بپیچی ولی خب این اقا خیلی رک حرفاشو بهت گفت انگار داره دردل میکنه بیشتر این احساس منه نمیدونم

چند وقته با همین؟من خیلی نمیپسندم همون اول بخوای خیلی چیزارو بگی و درموردش اینطوری صحبت کنی

اسی اعصابم به هم ریخت از دستت 😐🥴 مگه طرف اومده جلسه ی تراپی یا بازپرسی ....چرا اینقدر بازجویی میکنی و سعی داری ذهنیاتش رو عوض کنی ؟

تو فقط چندتا سوال کوتاه بپرس و جواب رو که گرفتی اگه دیدی به هم نمی خورید کات کن

این همه طرف رو تفتیش میکنی بعدا بخوای به هم بزنی برات شر میشه و طرف میاد طلبکارت میشه ، ببین من کِی اینو به شما گفتم 🤦‍♀️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

من نظرمو بخوام بگم،خودم که تجربه نکردم ولی از زندگی بقیه تا جایی که درس گرفتم آقایون اولش سعی میکنن بهترین ورژن خودشونو تازه رو کنن ولی اونی که حساسه بعدا هزار برابر بیشتر حساس میشه،اونی که به حرفات و تصمیمات اهمیت نمیده تا آخرش همینه تازه وفتی میری جلوتر قابلیتای جدیدم اضافه میشه اونموقع باید ببینی چه رفتاری داره مثلا قراره خونوادش دخالت کنن اونموقع تورو اولویت قرار میده یا حرف بقیه رو،یا مثلا تو از یه سری کارا بدت میاد و بهش میگی که بدم میاد باز تکرار میکنه یا نه قراره بهت اعتماد داشته باشه یه هر لحظه چکت میکنه،کلا خیلی چیزا هست که باید راجب همشون تک به تک حرف بزنی بعد ببینی میتونی قبولش کنی یا نه بهش بگو دوس دارم بریم پیش مشاور خیالمون از بابت بعدا راحت شه ببین چی میگه