2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 188536 بازدید | 2097 پست
ماهم ضعیفیمخداروشکررررر الان بهتریمولی یادمه یچه بودم رفتیم خونه اقوام انقدددد تعجب کرده بودمممم این ...

من بادوم هندی رو اولین بار تو بیست سالگی خونه مامان بزرگم دیدم ،به خالم گفتم این چیه تو اجیلاتون مزش چطوره گفت خوشمزس بخور

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
هعیییبه خاطر هرچی که فکر کنی تحقیر شدم همین چند وقت پیش خواهر نامزدم (قبل از نامزدی ) بهم گفت گداگشن ...

می‌دونستی من تو رو خیلی دوست دارم؟

اول اسم کاربریت جذبم کرد.

بعد چند تا از تاپیک‌هاتو خوندم.

خیلی دختر خوبی هستی عزیزم. و شرایط زندگیت بعدا عالی میشه. یه روزی یاد این حرفم می‌افتی. در آینده خیلی خیلی خوشبخت زندگی می‌کنی نازنین.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا اگه شرایط مالی خوبی ندارین تولید مثل نکنید

زندگی کردن از زیر صفر هیچ لذتی نداره 

حتی اگه به جایی هم برسی اسیب هایی ک خوردی هیچ وقت جبران نمیشه ...نگین بچه خودش باید بره دنبال ایندش خودش آینده خودشو بسازه ...نه این شما هستین ک باید ایندش تامین کنید تا از 2 تا پله بالاتر شروع کنه...موفق شدن گاهی عین یه باخته وقتی عمرت جونیت بچگیت رفته دیگه فایده ای نداره 

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

ما ۵نفر بودیم تو یه اتاق کوچیک زندگی میکردیم مادربزرگم تو یه پذیرایی بزرگ با اشپزخونه وحمام واتاق خواب ،مامان زمستونا توحیاط کلی لباس وظرف میشست شونه هاش پر برف میشد دستاش یخ میکرد خودمم همینطور اجازه نداشتیم ازحمام واشپزخونه استفاده کنیم میرفتیم حمام عمومی بزرگتر که شدیم جا نداشتیم من پیش مادر بزرگم میخوابیدم کتابامو با پتو وتشک برده بودم اونجا یه بر چون شیطونی کرده بودیم عموم که اومد تشک وتمام کتابامو پرت کرد تو حیاط  انقدر گریه کردم مادربزرگم به کل فامیل گذارش زندگیمونو میداد هروقت مهمونی داشتن ما دعوت نبودیم همیشه به ما از بالا نگاه میکردن کلاس خونه زندگیشونو میزاشتن ولی ما فوق العاده با استعداد بودیم درس خ‌وندیم وموفق شدیم ولی بعد ازدواج هم مادرشوهرم خیلی وضع مالیمونو به رخم میکشید خیلی تحقیرم میکرد که خدا هم جوابشو داد 

خیلی بدبختی کشیدم چن بارم اقدام به خودکشی داشتم که نشد، اخری بار شوهرم مچمو گرفت نذاشت اینکارو بکنم

چرا اینکار و می کنین شرایطتون خیلی سخت بوده اما اگر این دنیامون سخت گذشته یه طوری زندگی کنیم که اون دنیامون سخت نباشه خدا جواب صبوری ها و نداشته ها رو میده

یکی از آشناها یه فرشی که چند تیکه شده بود رو بهمون داد منو مادرم یه روز تمام مثل پازل همه رو به هم دوختیم وچقد خوشحال بودیم که فرش دار شدیم اون موقع توی یه زیر زمین نمور مستاجر بودیم 

شاید بیشتر عزیزانی که دارن پست میذارن فقط مشکلشون فقر باشه ما در کنار فقر تو خونه یه معتاد ویه معلول هم داشتیم

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷

منم خیلی تحقیر شدم 

هنوزم بعضی وقتا میشم 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشجو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              

یکی از آشناها یه فرشی که چند تیکه شده بود رو بهمون داد منو مادرم یه روز تمام مثل پازل همه رو به هم د ...

الان وضع و اوضاعتون بهتره عزیزم؟

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

دروغ های ریز و درشت مدرسه اردو میبردن من الکی میگفتم نه من مامانم نمیزاره می‌ترسه گم بشم ،افطاری پولی میدادن من میگفتم نه ما مهمونیم ،زنگ تفریح همیشه سیرم ،سردت نیست نه من گرمایی هستم 

لعنت به فقر 

ما خیلی هم فقیر نبودیم مامانم برام کاپشن نخرید کلاس اول بودم ناظم گفت چرا کاپشن نپوشیدی گفتم گرممه،فردلش معلممون مثلا خواست کار خیر کنه گفت بیا دفتر کارت دارم ی کاپشن کهنه پسرونه تنم کرد خدا ازش نگذره انشالله

منم رفتم سر کوچه مدرسع درش آوردم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اسی چقدر سرنوشتت شبیع منه ،من الان ازدواج کردم یاد گذشته میوفتم و نگاهای تحقیرامیز اطرافیان ،لباسای ...

مشکل ما اینه دلمون میخواد خودمونو ثابت کنیم که ادم قبلی نیستیم ،اکثرا هم اطرافیان نمیپذیرن میگن فلانی خونه باباش ندیده اینجا داره از شوهره میگیره و ازین حرفا، تو خود نینی سایت دیدم میگن همش دختر چشم و دل سیر بگیرین ،منظورشون اینه بابای دختر پولدار باشه چون از نظرشون اون دختری که تو فقر بزرگ شده همه چی میخواد و پولداره هیچی نمیخواد از شوهر ،درصورتیکه من هرجی دختر پولدار دیدم کسی مراعات جیب شوهر نمیکنه و روتین خودشونو دارن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
یعنی الانم تو سختی هستی ؟؟ یا خدا برات جبران کرد

الان متوسطم ، حداقلا رو دارم لااقل با حسرت به بقیه نگاه نمیکنم