2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 87512 بازدید | 1149 پست
چند بار نوشتم و پاک کردم با اینکه اینجا کسی نمی‌شناستم باز روم نشد ...

منم این کارو کردم   خخخخ

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
آخ از دست معلم های بی‌شعور...اول سال شغل پدر و میپرسیدن....من پدرم کارگر شهرداری بود میگفتم کارمند ش ...

بابای من بیکار بود من نمیدونستم چی بگم ،الکی یه چی میگفتم به معلم همکلاسیام که میدونستن پچ پج میکردن پوزخند میزدن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای من عاشق جا مدادی کتابی ها بودم...شب و روز تو رویاش بودم.....ااااااخ...دوستام وقتی باز و بسته ش ...

من ۱۱ سالگی کار میکردم

یک سوم بقیه بهم پول میدادن

سه برابر بقیه کار میکردم

دستام مدام‌زخم بود

چقدر دویدم...

چقدرررر🥲

ممنون عزیزم همینکه واسه به حرف دلم گوش میکنین ارزشش اندازه دنیاس ،این حرفا رو نمیتونم به کسی بگم به ...

قوربون دلت بشم .حیفه .جوونی اززندگیت لذت ببر.چرا باراضافی رودوشت میکشی .تاحالا فکرکردی ....ول کن خواهرمن.خودت بخوای میتونی ..مگه من نکردم .به نظرت با فکرکردن درست میشه نه بخدا بدترمیشه..توروخدا رها کن 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
قوربون دلت بشم .حیفه .جوونی اززندگیت لذت ببر.چرا باراضافی رودوشت میکشی .تاحالا فکرکردی ....ول کن خوا ...

یه جایی باید بتونم رها کنم فقط حس میکنم الان نمیشه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یه مدتوفشار مالی زیادی رومون بود گوشت قرمز چند ماه نخوردیم....خالم یه مقدار برامون دنبه  گوسفند اورد..مامانم سرخش کرد...منو برادرم که همیشه ازش متنفر بودیم بهش حمله کردیم

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
میخوام یه قدمی بردارم واسه خودم اضطراب اجتماعی دارم نمیتونم ،نمیتونم با مردم خوب ارتباط بگیرم بخاطر ...

اضطراب اجتماعی اول پیش روان شناس برو 

بعدش بروی جای های شلوغ مثل استخر کنسرت باشگاه‌ آرایشگاه 

حتی اگه تونستی فروشندگی هم کار کن 

کم کم میبینی راحته 

به خانوادت فکر کن بخدا اونا گناه دارن اونا خودشون کم مشکل ندارن بعد تو هم بخای خودکشی کنی 🥺فقط میتو ...

منم بخاطر بچهام زندگی میکنم یوقتایی فکر میکنم خودکشی کنم خودم راحت میشم ولی بچهام دربه در میشن شوهرم بیرونشون میکنه جایی واسه رفتن ندارن مامانمم پیرشده اونم غصه میخوره بدبخت پس تاجا داره تحمل میکنم چاره ای ندارم دخترکم 

یه مدتوفشار مالی زیادی رومون بود گوشت قرمز چند ماه نخوردیم....خالم یه مقدار برامون دنبه گوسفند اورد ...

ما سالی یه بار گوشت قرمز میخوردیم ،یه شوهر عمه داشتم وضعش خوب بود گوسفند میکشت عید قربون ،چن تا تیکه دنده بهمون میداد اونو ابگوشت درستش میکردیم میخوردیم تا سال بعد 

اضطراب اجتماعی اول پیش روان شناس برو بعدش بروی جای های شلوغ مثل استخر کنسرت باشگاه‌ آرایشگاه حتی اگه ...

استخر رفتم نتونستم با کسی ارتباط بگیرم

ما هم همینطور ،یاد بد رفتاریای بابام میفتم میخوام فقط بمیرم ،یه سال عید یه جعبه شیرینی خرید من بچه ب ...

منم هم فقیر بودم هم بابای خیلی بداخلاقی داشتم

واقعا نمیدونم چرا باباهامون در کنار بی پولی انقدر بداخلاق بودن

من انقدر با کمربند کتک خوردم که الان شدم یه ادم بی اعتماد به نفس و استرسی و بیماری روحی و جسمی گرفتم، درحالیکه خیلی بچه ی آرومی بودم

کاش حداقل حالا که بی پول بودن یکم بهمون محبت میکردن و خوش رفتار بودن😔

...
هييييي خداقلبم درد اومد براتونمامانت چكار ميكنه ميتوني كمكش كني

مامان شهرستان زندگی میکنه یوقتایی کمک ناچیزی میکنم اندازه ای ک دوتامرغ وبه کیلو گوشت بخره کمیته امدادم یه چیزی بهش،میده خودش تنها باشه کافیه واسش،سه تا سربار داره اونم بااین شوهر کردنش روز خوش نداشت