2777
2789

من دوس دارم. همین دلخوشیای کوچیک فقط برامون مونده وگرنه دل مرده میشیم

عاشق یلدا و چهارشنبه سوریم. از دید و بازدید عید خوشم نمیاد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ذوق یلدا رو دارم همه چیز دره از دست میره حداقل این جشنهای باستانیمون رو زند نگه داریم و نذاریم فر ...

مردم انقد دستشون خالیه این مناسبت ها یادشون میره

منم دوس دارم کلی چیز بخرم میز بچینم ولی چه کنم پول نیس

🫂

من هم حوصله ندارم، از الان خستم 

قراره فردا شب بندازیم جشن یلداو روز مادر، نصفش با خانواده شوهرم نصف با خانواده خودم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
من ذوق یلدا رو دارم همه چیز دره از دست میره حداقل این جشنهای باستانیمون رو زند نگه داریم و نذاریم فر ...

جشن باستانی و مذهبی و ...تا وقتی خوبه که حالت رو خوب کنه ولی وقتی همش چشم و هم چشمیه و واقعا لذت ازش نمیبریم نباشه بهتره

این مناسبت ها صدها سال تو فرهنگ ما موندن و هویت ما رو تشکیل میدن

سعی کنیم حتی اگر مشکلاتی داریم تو این روزها بزاریم کنار و انرژی مثبت بفرستیم

ما مردم باید پشت هم باشیم و نزاریم این شرایط ما رو از پا دربیاره 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.