2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برا خارجی های سایت نوشتی؟

میتونستین در اینترنت بزنین ترجمه .... بفرمایین:

عمر کوتاه است و دنیا فریبنده، پس پاک باشید و فقط برای خدا بندگی کنید.
السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

میتونستین در اینترنت بزنین ترجمه .... بفرمایین:عمر کوتاه است و دنیا فریبنده، پس پاک باشید و فقط برای ...

من دنبال ترجمه اش نیستم به خدا

میگم چرا انگلیسی کلا برای مخاطبای فارسی؟

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من دنبال ترجمه اش نیستم به خدامیگم چرا انگلیسی کلا برای مخاطبای فارسی؟

گاهی بیشتر باعث جلب نظر و توجه میشه .  بخاطر تنوع در بین این همه مطالب فارسی....

اما معنیش مهمه .... واقعا دنیا کوتاه و فریبندس.... و تقوا لازمیم. تو همینجا ببین چقدر افراد میان و بخاطر بی تقوایی در دام گناهکار ارتباط با نامحرم گیر میکنن و ضربه فنی میشن

It is the best way for our lives

احسنت. دقیقا دین اسلام و پیامبران الهی و اهل بیت علیهم السلام هم رو همین کلی تاکید داشتن.

واقعا دنیا کوتاه و فریبندس.... و تقوا لازمیم. تو همینجا ببین چقدر افراد میان و بخاطر بی تقوایی و بی حجابی و .... در دام گناهبار ارتباط با نامحرم گیر میکنن و ضربه فنی میشن

چطوری اینقدر دم از دین و ایمون میزنی، ولی در عین حال با خانم های سایت، شوخی هم می کنی؟! 

شوخی با نامحرم حتی در فضای مجازی، آیا گناه نیست از نظر شما؟! ( خیلی از اعمال و رفتارها ممکنه حرام مطلق نباشه، اما مکروهه و به مرور باعث بی غیرتی مرد میشه، مثلاً قاطی شدن توی جمع خانوما و گفتگوهای غیر ضروری و....) 

البته که همیشه در جامعه افرادی وجود دارند که با رفتارهای متناقض، قصد خراب کردن وجهه ی مذهبی ها رو دارند، امیدوارم شما از اون دسته نباشید و روی تقوا تون بیشتر کار کنید. 

به قول خودتون، عمر کوتاه است و دنیا فریبنده و ما تقوا لازم! 

میگن همه ی افکار و رفتارهای انسان، به مرور تبدیل به عادت میشه و این عادت ها جزئی از ملکه ی وجودت میشه که حتی اون دنیا هم باهات هست! ( حدیثی از حضرت علی علیه السلام در این باره وجود داره، برید مطالعه کنید) 

همون امامی که آخر کامنت هات بهش سلام میدی. 

از طرفی هم گفته شده که انسان قبل از 40 سالگی، خیلی زودتر و بهتر میتونه عادت های بد رو اصلاح کنه و روی تقوا و عملش کار کنه. وگرنه از 40 سال به بعد مثل یک درخت با ریشه های قوی میشه و........