2777
2789
عنوان

لطفاً بگین اگه جای من بودین کدومو انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 50 پست

درسته ک درست سخته ولی ب نظرم همین پرستاری رو ادامه بده من زنداییم پرستاره (سوپروایزرع) میگفت الان حدود ۱۰ الی ۱۲ سالی هس ک دیگه شیفت شب نداره 

ب نظرم همین رشته رو یا ادامه بده تا مقطع بالاتر یا رو همین بمون چون هر چقدر بری مقاطع بالاتر خب ب طبع کارت کمی راحتر تر مبشه و میتونی شیفتای سبک تری بر داری 

بعدشم نمیگم پزشکی سخته ولی خب شما با اینکه ۳۴ سالته باید بخونی برای کنکور ک میشه یک سال 

۷ سال هم باید برای پزشکی بخونی ک تازه میشی عمومی 

چند سال دیگه هم باید بزاری برای تخصصی!

ب نظرم همین رشته پرستاری رو سفت بچسب چون هرچند سخته ولی خیلی شغل قابل احترام و خوبیه درضمن اگ بخوای برای رشته پزشکی چجوری میخوای وقتی ک درس بخونی ب بچه ها و کار و زندگیتم برسی 

این صرفا نظر بود بازم برای زندگی خودت نظر تو مهم و قابل احترامه❤️🙃

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط عاشق درس خوندن عاشق زبانمزبانم عالیه

خب مهاجرت بهترین لنتخابه 

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
درسته ک درست سخته ولی ب نظرم همین پرستاری رو ادامه بده من زنداییم پرستاره (سوپروایزرع) میگفت الان حد ...

بله همش سخته

من اگه پزشکی بخونم تطبیق واحد میخورم و پنج سال فقط باید بخونم

بله همش سختهمن اگه پزشکی بخونم تطبیق واحد میخورم و پنج سال فقط باید بخونم

اها ولی خب بازم باید ببینی توان انجام کدومشو داری

مهاجرت خیلی خوبه ولی دلخوشی آدمها پدر و مادر و دورهمی آن تو خارج از کشور هیچ لذتی نیستفقط برای بچه ه ...

اره خب اینم هس :(

خب اگه مصمم هستی درس بخونی و پرستاری راضیت نمیکنه بخون برای کنکور تجربی ولی کارتو ول نکن حس میکنم ال ...

اگه بدونین چقدر پرستاری شغل گند و طاقت فرسا که حتی کلمات از عهده چنین حقارتی بر نمیان با حقوق کم بی احترامی و....

اختلال خواب . اختلال روحی روانی

محیط و جو روانی

دیگه چی بگم

من تو سن 39 سالگی میخاستم بخونم بی خیالش شدم خودم دکترای یک رشته هستم که تو علوم پزشکی هست کارم ولی پزشکی و پرستاری نیست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اگه بدونین چقدر پرستاری شغل گند و طاقت فرسا که حتی کلمات از عهده چنین حقارتی بر نمیان با حقوق کم بی ...

حالا من خیلی حسرت میخورم که چرا نرفتم پرستاری 

دوستمم پرستاره مثل شما میگفت خوب نیست 

چرا تو مدرسه انقدر بعضی رشته ها رو کردن تو مغزمون که الان حس بی ارزشی داشته باشیم😢