2777
2789

ولی دوست پسری هم قصد ازدواج نداشته باشه رو هم نمی‌خوام! 

علنی طرف وقتی بگه ازدواجی نیستم توهین کرده! خب پس چی هستی؟! پشکل بزی؟

فکرمیکنید ما وقت اضافه داریم بذاریم واستون؟! 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

برو دنبال معیارات

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجیور نیستی وابسته بشی و تمام زندگیتو پای طرف بزاری 

خودم برای سرگرمی دوست میشدم 

چیزی ام از دست ندادم 

خوش هم گذشت 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

چطور خودت قصد ازدواج نداری اما انتظار داری مردی که میاد قصد ازدواج داشته باشه 🫠

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

هم شوهر نمیخوای 

هم دوس پسری ک نمیخواد شوهرت بشه رو نمیخوای 

پس چی میخوای ؟!😂😅

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
مجیور نیستی وابسته بشی و تمام زندگیتو پای طرف بزاری خودم برای سرگرمی دوست میشدم چیزی ام از دست ندادم ...

احساس که به طرف نداشتی... احساس یعنی دلبستگی 

پس چی بهت حال میداد دقیقا؟ 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
هم شوهر نمیخوای هم دوس پسری ک نمیخواد شوهرت بشه رو نمیخوای پس چی میخوای ؟!😂😅

میگم اصلا هلاک شوهر نیستم، ولی کسی هم که نخواد ازدواج کنه رو نميخوام 

نه که کلا نمیخوام شوهر کنم 

میگم اصلا هلاک شوهر نیستم، ولی کسی هم که نخواد ازدواج کنه رو نميخوام نه که کلا نمیخوام شوهر کنم

خودت گفتی اصلا ازدواج نمیخوای ! خو ازدواج مگ همون شوهر کردن نیس!😅😂

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
😑الان پسرا همون اول هدف رابطه رو مشخص میکنن و دخترا انتخاب میکنن که تو اون رابطه بمونن یا نه

خب بازم طرف شعور اینو داشته باشه خوبه