2777
2789
عنوان

تازه عروسا بیایین

873 بازدید | 43 پست

از حس و حالتون بگید

چه حسی داره که رفتین خونه ی خودتون چکار میکنید 

حوصلتون سر نمیره

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صبح تا ظهر خوابظهر تا عصر خونه مامانعصرتا شب کلاس شب تا نصفه شب شوهر😂

😂😂

کلاس چی عزیزم؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

صبح تا ظهر خوابظهر تا عصر خونه مامانعصرتا شب کلاس شب تا نصفه شب شوهر😂

من فکر میکنم بعد عروسی دلم میگیره که چرا از خانوادم دورم 

در حالیکه خونم نزدیک خونه مامانم ایناس

و نامزدمم فامیل خیلی نزدیکمخ

اول زندگی یه حس خاصی داشتم یه حسی که تاحالا نداشتم کلا روحیاتم از همه نظر با مجردیم فرق می‌کرد، اصلا حوصله ام سر نمی‌رفت تو خونه ای که کدبانوش من هستم کارامو انجام میدادم🥰

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

شش ماه

اوایل ازدواج چجوری بود مثلا اولین صبحی که بیدار شدی …

منم چند وقت دیگه عروسیمه میخوام هر چه زود تر عروس شم

از یه طرف دلم‌گرفته که از خانوادم جدا میشم 

اول زندگی یه حس خاصی داشتم یه حسی که تاحالا نداشتم کلا روحیاتم از همه نظر با مجردیم فرق می‌کرد، اصلا ...

الان چند وقته ازدواج کردی گلم🫠

الان چند وقته ازدواج کردی گلم🫠

زیاد نیست 31 شهریور عروسیم بود 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

زیاد نیست 31 شهریور عروسیم بود

خوشبخت بشی عزیزم 

چند سالته 

من چند وقت دیکه عروسیمه واسع همین خیلی کنجکاوم م سوال میپرسم

میشه بیشتر بگی از حست

از اینکه اولین روزی مه رفتی خونه خودت….

دلت نمیکرفت که جرا با خانوادت میستی…

اوایل ازدواج چجوری بود مثلا اولین صبحی که بیدار شدی …منم چند وقت دیگه عروسیمه میخوام هر چه زود تر عر ...

یک ماهه اول مثل ملکه ها بودم و خونه قصر

هرروز جاروبرقی خونه تمیز

غذاهای جورواجور

الان بیا ببین😂😂😂😂