2777
2789
عنوان

حرف زشت عمم بنظرتون جوابش رو میدادم

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 59 پست

میگفتی تو ازدواج کردی چیشده دخترتو بدبخت کردی کودک همسری کردی مهم تحصیلات و بروز بودنه تو این زمونه که رو خودم کار کنم بتونم نگهش دارم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
حسابداری میخونمببین خیلی زور داره حرفاشون چشمشون درس خوندن من رو نمیبینه ولی ازدواج نکردنمو میبینه

بگو خدارو شکر مامان و بابام از ترس نون منو زود شوهر نمیدن الان دیگه کسی زود شوهر بده دخترشو میگن از ترس نون دادنه یا دخارش عیبی ایرادی داشته زود قالب کرده شرط میبندم اخرین باریه که میشنوی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حسابداری میخونمببین خیلی زور داره حرفاشون چشمشون درس خوندن من رو نمیبینه ولی ازدواج نکردنمو میبینه

اصلا گوش نده، ناراحتم نباش، فکروذهنش اینجوره معلوم نیس چی توذهنشه، بی خیال باش، سنی نداری که،، درستو بخون

اینجور ادما ازدواجو یه جور موفقیت می بینن

باید میگفتی اگه شوهری مث شوهر دختر تو میخواستم الان یه طویله پر داشتم

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾

چقد ساده ای  دختراتفاقا داره فشارمیخوره این حرفا رو بهت میزنه توچرا بهم میریزی 

بعضی عمه ها به درد لاجرز میخورن من چنان ضربه ای از یکیشون خوردم  واسه خودم متاسفم ژن مشترک بااینا دارم

میگفتی تو ازدواج کردی چیشده دخترتو بدبخت کردی کودک همسری کردی مهم تحصیلات و بروز بودنه تو این زمونه ...

اصلا همچین حرفایی رو متوجه نمیشه 

یادمه بچه بودیم به مامانم میگفت من دخترم رو بعد کلاس پنجم میدم میره