2777
2789
عنوان

حرف زشت عمم بنظرتون جوابش رو میدادم

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 59 پست
حالا خالمم هم به من میگفت درس واسه چیته سر انتخاب رشته دخترش داشت خودشو هلاک میکرد که رشته خوب بره

از ک*ن سوزیشونه دفعه بعد چیزی گفتن پوزخند بزن از بالا تاپایین نگاشون کن سرتکون بده آدم باشن بفهمن از صدتا حرف بدتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعتی چی دانشگاه زایشگاههاز دست این عمه ها

از بس خره

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
چرا فکر میکنید ازدواج مانع رسیدن به اهدافت در کنار درس و اهدافت موقعیتهای خوب ازدواجت رو بهش فکر کن

حس میکنم اگه شاغل بشم توان اینو ندارم هم خونه داری کنم هم سر کار برم بخاطر اون علاقه ای به ازدواج ندارم

دختر خودشون ۱۴ سالگی ازدواج کرد من باخودم گفتم این دختر اصلا بچگی کرده ولی اصلا تو روش چیزی نگفتم ول ...

بهش میگفتی ب جای شوهردادن دخترت یکم مستقل بودن بش یادمیدادی ک دستش توجیب خودش باشه نه شوهرش یکم میزاشتی توخونت زندگی کنه نکه ازالان بره خونه شوهربشوروبساب کنه

دختر خودشون ۱۴ سالگی ازدواج کرد من باخودم گفتم این دختر اصلا بچگی کرده ولی اصلا تو روش چیزی نگفتم ول ...

بگو عمه جان دهن مردم همیشه برای حرف بازه زودم ازدواج کنی میگن خانوادش نتونستن کنترلش کنن زودی شوهرش دادن یا از پس خرجش برنیومدن یا...

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

عزیزم اون اینجوری به شما میگه که چون دخترش زود ازدواج کرده تو هم زود ازدواج کنی فکر نکنه که اشتباه یا کم کاری کرده در حق دخترش . واسه همین اینجوری رفتار می‌کنه . این دفعه که گذشت ولی دفعه بعد بهش بگووو عمه جان من نمیتونم طبق خواست و سلیقه شما رفتار کنم . تمام 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بهش میگفتی ب جای شوهردادن دخترت یکم مستقل بودن بش یادمیدادی ک دستش توجیب خودش باشه نه شوهرش یکم میزا ...

بله الانم دخترش ۱۹ سالشه دو تا بچه داره

حس میکنم اصلا بچگی نکرد با یه پسر که ۱۲ سال از خودش بزرگتره

وفکر میکنه هرکی مثل خودشون نباشه بده

یبار واسه من خواستگار فرستاد اونم چه خواستگاری داغون😂

برا منم یکی فرستاده بود ۳۰ ساله حالا خودم ۱۷ سالم بود

میگفت خوبه تو کار ساخت و سازه پولداره

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
بله الانم دخترش ۱۹ سالشه دو تا بچه دارهحس میکنم اصلا بچگی نکرد با یه پسر که ۱۲ سال از خودش بزرگترهوف ...

19 ساله دو تا بچه!!! یا خدااا

اسی قربونت اصلا زود ازدواج نکنیا عمت میخواد عذاب وجدان خودشو با بدبخت کردن تو آروم کنه