2777
2789
عنوان

داستان آشنایی ازدواج خودتون یا رفیق تون رو تعریف کنید❗️😃

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 54 پست
23سالمه،سینگلمرفیقام یا تو رابطه ان یا سینگلنهیچ علاقه ای هم ندارم

من ۲۳ یا ۲۴ عروسی میکنم البته اگه تا اونموقع مخم خورده نشه 🤲🏻🤣

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه قراره کاری کنن 😐 اونام ادمن خب مدرسه حامله ندیدم بزارن ولی ساده میان میرن

ناظم و مدیر نمیفهمن ازدواج کرده؟ کار خونه و شوهر چی میشه؟ درس چجور میخونن

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
برادرم با زنش توی اتاق عمل آشنا شدم دو سال دوست بودن چهار ماه نامزد و عقد و عروسی باهم بود الانم دو ...

ان‌شالله خوشبخت باشن همیشه ❤️

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

پشت کنکوری بودم ،رفتم کتابخونه محل،با کتابدار دوست شدم و همراهش راهم ب مسجد باز شد،چند تا مسافرت با کاروان رفتیم مشهد و  با داداشش هم اشنا شدم ..خلاصه سرتون رو درد نیارم، دوستم الان عمه ی دخترم...

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
یا علی .۱۳ سالگی اصلا میفهمه مفهوم زندگی مشترک چیه؟بعضیا تو ۱۳ سالگی هنوز پریود نشدن میخوان ازدواجم ...

امیدوارم حداقل بتونم دانشگاه قبول شم ..

سرگرم دانشگاه بشم فکر ازدواج از سرم بپره 

اگرم ن یجوری مشغول کار بشم

ایشالا 

من کیس دارم ولی. رد میکنم

دوست دارم 27 سالگی. ازدواج کنم

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

یا علی .۱۳ سالگی اصلا میفهمه مفهوم زندگی مشترک چیه؟بعضیا تو ۱۳ سالگی هنوز پریود نشدن میخوان ازدواجم ...

من مریض داشتم ۱۳ ساله (البته ۱۲ سال و نیم) ۲۶ هفته حامله بود همون شب عقد حامله شد به عروسی هم نذاشت برسه 

ناظم و مدیر نمیفهمن ازدواج کرده؟ کار خونه و شوهر چی میشه؟ درس چجور میخونن

چرا بعضی مواقع می‌فهمن ب روشون نمیارن

تو مدرسه ما هم میگفتن نامزد نمیذاریم ولی همشون میخوندن

منم سن تو بودم فکر میکردم ۲۳ یا نهایتا ۲۴ ازدواج میکنم

ولی الان اواخر ۲۵ هستم دارم میرم ۲۶ هنوز هیچ خبری نیست

پشت کنکوری بودم ،رفتم کتابخونه محل،با کتابدار دوست شدم و همراهش راهم ب مسجد باز شد،چند تا مسافرت با ...

بقیه ش چیشد

حالا همون دوستم یکی از پسرای مسجد بهش پیشنهاد ازدواج داد همون تایمی که هنوز خانواده ها در جریان نبودند پسره عکس کاشی و سرامیک میفرستاد دوستم انتخاب کنه برا خونه  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
ایشالا من کیس دارم ولی. رد میکنمدوست دارم 27 سالگی. ازدواج کنم

ببین اگه واقعا مورد خوبی باشه رد نکن 

بعضی وقتا یه دوره از زندگی شانس داری ولی بعدش یهو همه چی برعکس میشه 

آدم زندگی باشه خیلی خوب میشه

من مریض داشتم ۱۳ ساله (البته ۱۲ سال و نیم) ۲۶ هفته حامله بود همون شب عقد حامله شد به عروسی هم نذاشت ...

خدا به خیر کنه 🤦🏻‍♀️

آخه میدونی بديش چیه؟

افتخارم میکنن.

افتخار میکنن که سنشون با بچه اشون کمه

افتخار میکنن ۱۳ سالگی حامله میشن🤦🏻‍♀️

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵