2777
2789

چه سنی برای ازدواج مناسبه؟ 

من چند مورد از رفیقام مثال بزنم.

یکیشون فکرکنم ۱۵ سالگی نامزد کرد بعد روز عروسی نامزدش بخاطر اوردوز فوت کرد بعد الان هم ک ۱۸ سالشه عروسی کرده حدودا ۶ ماه قبلش هم نامزد شد.

یکی دیگه هم کلاس هشتم بودیم نامزد کرد بعد امسال جدا شد و دوباره میخواد نامزد کنه 

یکی هم کلاس هفتم فرار کرد با نامزدش

اکثر دوست و آشناهای همسن من نامزدن یا عروس شدن

نمیدونم یا اونا زود ازدواج کردن یا دیر کردن واقعا 😐😂

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرم پرسنل ازمایشگاست

یروز همکاراش میان میگن خانم فلانی. ی اقا اومده نمیتونیم رگشو پیداکنیم شما بیا ببین میتونی. خواهرم هم رگشو گرفت هم قلبشو

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

چه زود و راحت ازدواج میکنن ملت😂

اره واقعا تازه از اون یکی ها خبر ندارم 

ولی شنیدم خیلی از همکلاسی هام نامزد کردن

بعضی وقتا منم هوس میکنم😩

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

خواهرم پرسنل ازمایشگاستیروز همکاراش میان میگن خانم فلانی. ی اقا اومده نمیتونیم رگشو پیداکنیم شما بیا ...

🤣🤣🤣🤣🤣یا خداااا تا باشه از این‌رگ گرفتنا

23سالمه،سینگلم

رفیقام یا تو رابطه ان یا سینگلن

هیچ علاقه ای هم ندارم

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

همیشه برام سوال بود اینایی که زیر ۱۸ ازدواج میکنن مدرسه چکار میکنن؟ دانشگاه چی؟ حامله بشن با شکم ۹ م ...

والا تا جاییکه خبر دارم یکی شون سقط جنین هم داشته.

ن والا یکی ک از هشتم ب بعد نرف اون یکی دبیرستان فنی برداشت و تا یازدهم رف بزور

اون یکی ام دبیرستان رف کامپیوتر نمیدونم چیشد دیگه 

همیشه برام سوال بود اینایی که زیر ۱۸ ازدواج میکنن مدرسه چکار میکنن؟ دانشگاه چی؟ حامله بشن با شکم ۹ م ...

مگه قراره کاری کنن 😐 اونام ادمن خب مدرسه حامله ندیدم بزارن ولی ساده میان میرن 

لایک نکن 

یا علی .

۱۳ سالگی اصلا میفهمه مفهوم زندگی مشترک چیه؟

بعضیا تو ۱۳ سالگی هنوز پریود نشدن میخوان ازدواجم کنن؟

تروخدا اینارو الگو قرار ندیا .

قشنگ بذار بری دانشگاه و محل کار بعد عزیزم.

منم با همسرم تو دانشگاه آشنا شدم.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

خب چرا اینقد زود ازدواج کنن که اینجوری بشه😐

حق با شماس 

اونیکه هشتم نامزد کرده بود ۱۵ سال ازش بزرگتر بود