2777
2789
تو دورا دور دوستش داشته باشی و ندونی اون تورو میخواد یا ن و حالا پسره دوست دختر هم داشته باشه

حالا فک کن اونیکه میخواستمش آنقدر خوشگل بود آنقدر خوشگل بود به خدا مثلش ندیدم به خدا مثل عروسک یا نقاشی خیلی بی نقص خواستگارمم بوده و نمی دونستم ردش کردن اونم چن سال

اره 

یک طرفه نبود 

ولی میدونستم اصلااا حتی اگه خودمو بکشم هم نمی‌رسیم به هم😂

آخرش هم جدا شدم و فراموش شد 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا ننشسته تو زندگی ما ک ما هر چی دلمون میخواد بشه

قوه عقل و اختیار وجود داره برای دو طرف

زندگی مسیر خودش رو میره

دیگه مطمئنم خدا قرار نیس تو زندگی بهمون کمک خاصی بده

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤

آره .. ادمی نبودم که ابراز کنم پس سکوت کردم الانم اون مجرده و من بچه دارم🙃

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
از منم دوست دختر داره گفته خدمتش تموم شه ازدواج میکنن کاش بدونه من عاشقشم

اخه دختر گل چطور دلت میاد بری تو رابطه. وقتی یه دختر دیگه دلش  باهاشه 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
عاشق شدن نه ولی همو دوست داریم البته من زیاد بهش رو نمیدم یعنی میدونم خانوادم راضی نمیشه من دانشجو پ ...

داداش من مهندسه، یه دختر پزشک بود ازش خاستگاری کردیم از طریق یکی از دوستامون 

گفت نه

اصلا ترسیدم 

البته خیلی دختر خوبی بود. 

چرا اینجوری هستین آدم می‌ترسه پیشنهاد بده

داداش منم میگه فقط کادر درمان میخوام به جز پرستار 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
داداش من مهندسه، یه دختر پزشک بود ازش خاستگاری کردیم از طریق یکی از دوستامون گفت نهاصلا ترسیدم البته ...

من قصد اذیت کردنشو ندارم ... این آقا هم دقیقا همون چیزیه که من همیشه دوست داشتم و دارم ...فقط نمیخوام به خودم امیدوارش کنم چون میدونم احساس اون خیلی قوی تر از منه 

وگرنه بحث این نیست که کی از یکی دیگه بهتره و اینا 

فقط نمیخوام ضربه بخوره 

نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه...

نه نگفتم دلم میخاد میگم من از دور دوسش دارم با هم تو رابطه بودیم بعد اونا افتادن باهم

حق دارین. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.