2777
2789
عنوان

بنظرتون من با این آدم خوشبخت میشدم

729 بازدید | 71 پست

ردش کردم الان پشیمونم

البته من نگفتم نه مستقیم ولی خانوادم به خاطر اینکه گفتم باهم تفاوت اعتقادی داریم باهاش بد حرف زدن اونم بهش برخورد

پشیمونم گرچه دوسش نداشتم اونم از همین اول داشت میگفت دوس دارم امروزی باشی و مشخص بود بعدا هم میخواد ایراد بگیره از تیپ و قیافم و هی بگه برو عمل کن 

از نظر اخلاقیم جوری بود ک یه بار رفتیم بیرون اون زودتر رسید بعد همینطور ک داشت بامن حرف میزد بدون اینکه گوشیو قطع کنه سر یکی داد زد به خاطر جای پارک 

ولی خانواده ی خوبی داشت تیپ و قیافش اوکی بود 

پولدار بود و کاری

خوشگذرون و دست و دلبازم بود

از نظر مالی از ما بالاتر بود و خیلیم ادعاش  زیاد بود 

الان انقدر تنهام و کلافه ک میگم کاش ازدواج کرده بودم باهاش کاش انقدر نگفته بودم خجالت میکشم از اینکه اختلاف طبقاتی داریم

بنظرم مناسب نبود اگر میگی اعتقادی باهم تفاوت داشتید یا ازت میخواست کارای برخلاف میلت مثل عمل و .. انجام بدی‌

این مرد بعدها توو زندگی هرروز یه ایراد روت میزاره و هرروز به خاطر یه جنس نر باید زیر تیغ جراحی باشی .

بنظرم تنها بودن صلاح تر از اینه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه دقیق تر بگید ازش چه برداشتی داشتید ک اینو گفتید؟

آدمیه‌ که کوچکترین حرفی بهش بر میخوره

از خود راضی و زود جوش

مرکز و کل کائنات‌ دور اون میچرخه

🍷🌊You'll be the saddest part of me

خب می‌رفت دنبال کسی که عمل کرده باشه مگه عروسک دستشی

نمیدونم والا تعجبم از همین بود 

انگار با دخترای زیادی پریده بود الان دنبال یکی بود که هم امروزی باشه تیپ و قیافش هم اهل زندگی باشه

اصلاا حس خوبی نگرفتم ازش 

ازدواج کردن لزوما باعث خوشبختی نمیشه که گاهی ازدواج نکنی کلا بهتره

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اصلاا حس خوبی نگرفتم ازش ازدواج کردن لزوما باعث خوشبختی نمیشه که گاهی ازدواج نکنی کلا بهتره

نکته ی مثبتش پولدار بودن و با کلاس بودنشون بود 

چیزی ک اونموقع به چشم من نمیومد ولی الان دارم خودمو سرزنش میکنم به خاطرش!!!

خیلی مغرور و خود برتر بین بود

خواهر خب چه کاریه ، دوس داشتی بدبخت بشی با آذم خودبرتربین و مغرور؟ دو روز دیگه سرکوفت همین اختلافاتونو بهت بزنه؟؟ یه ذره منطقی فکر کن قرار نیست هر جوریه ازدواج کنی که. ایشالا یه آدم خوش اخلاق و هم کفوت بیاد تو زندگیت

نمیدونم والا تعجبم از همین بود انگار با دخترای زیادی پریده بود الان دنبال یکی بود که هم امروزی باشه ...

آدمای خودخواه و از خودراضی خیلی زود بهشون برمیخوره من تجربه دارم 

دوراشو زده دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده می‌گرده

بنظرم کار درستی کردی

امیدوارم اونی که لیاقت داره قسمتت شه ❤️

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!