2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 48881 بازدید | 451 پست
بله اینکه به خودم خیلی میرسم اینکه هزینه زیاد می‌کنم اینکه به خودم سختی نمیدم خودمو وقف آشپزی خونه د ...

والا منم خیلی به خودم میرسم هم به پوست هم مو هم ورزش هم لباس ...اطرافیان منم همینطورن حسابی به خودشون میرسن هزینه هایی میکنن عجیب غریب 

چه ربطی داره ؟مگه هر کی کارای خونشو می‌کنه دیگه به خودش نمی‌رسه ؟😅😅چه طرز فکر عجیبی دارید 

وقف آشپزی ؟😁😁😁

شاید ما خانوماش شاغل رو گدا گودول میبینه 🤔🤔

متن اول منو با دقت خونده باشی دیدی که گفتم خانمای شاغل خیلییییی قابل احترامن این حرف شما نشون میده انگار خو‌دت همچین دیدی داری و خیلی راضی نیستی از جایگاهت عزیزم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه گروه دیگه هم هستن عزیزماینکه درس خونده شغل هم براش هست ولی همسرش اجازه کار کردن نمیده

اخ راست میگین

اینم اصلا خوب نیست

مگه عصر حجره😕

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
همه کین؟🤔شما مگه با این سبک زندگیت اصلا با کسی در ارتباطی که بخوان بگن؟

نه تو غار پشت کوه زندگی می‌کنم به نون و ربی هم سق میزنم 😔😔

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

دوستان هرکسی یه سبک زندگی داره

یکی شاغله و دوست داره استقلال مالی داشته باشه

یکی شاغله و از سر اجبار می‌ره سرکار و دلش میخواد تو خونه باشه 

یکی شغلی نداره و راضیه

یکی همسرش آنقدر دارایی داره که دیگه احتیاجی نیست خانمش سر کار بره

یکی شغلی نداره و دلش میخواد بره سر کار و شرایطش جور نیست

هر کسی زندگی خودش رو داره

سبک زندگی هرکسی به خودش مربوطه و نمیشه کسی رو قضاوت کرد

پس دست از بی ارزش کردن هم دیگه بردارید لطفا

اولین حسم بهت اینه که خوشبحالت و حالا که شوهرت خیلی پولداره تو هم حسابی به خودت و تفریحاتت برس

خیلی پولدار نیست من اصلا خودمون پولدار نمی‌دونم اما راحت زندگی می‌کنیم 

یک نفر پول جمع کردن بهش انگیزه میده ؛یک نفر پول خرج کردن، و یک نفر هر دوش...مثلاً من خودم عاشق ولخرج ...

دقیقا خودت بشناس ببین با چی حالت خوبه توان چی رو داری به خاطره حرف مردم که نباید از خودت توقع خیلی چیزا داشته باشی که میدونی از روحیه و توانت خارجه 

اخ راست میگیناینم اصلا خوب نیستمگه عصر حجره😕

خب ببین من از همون اول دختر استقلال طلبی بودم

ولی همسرم از همون اول هم گفت احتیاجی به کار کردن نیست خودم ساپورت میکنم هرچی بخوای

بخاطر همین یکی مثل من دلش میخواد که مستقل باشه

ولی خب نمیتونه

سلام میشه عکست رو که با پالتو گرفته بودی و همینطور عکست با فیلر رو بذاری ببینم

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
اینکه همش شام و ناهار خونه بقیه‌این من بودم قبول نمیکردم قدرشونو بدون😂

خونه هیچ کس نمیریم اتفاقا فقط خونه مامانم بقیه هم بیرون در هفته خودمم درست میکنم

باید همه به نظر هم احترام بزارن ولی یک چیزی که هست اینه من خودم دوست دارم خونه دار باشم و اینا ولی ا ...

من همچین چیزی ندیدم اطرافم 

مگه حتما باید خودم پول دربیارم ؟؟!همسرم هست با اینکه دست تنها هم هست یه تنه به خوبی مارو ساپورت میکن ...

نه اسی ولی یه نمونه همین که اگه مستقل و شاغل بودی و میتونستی روی خودت بایستی مجبور نبودی با همچین مردی زیر یه سقف زندگی کنی بعد همون اتفاقا دخترتو برمیداشتی میرفتی تا براش درس عبرت بشه

اخه زندگی بدون هدف به چه دردی میخوره؟ادم افسردکی میگیره که

شاید من هم سبک  زندگیمو به کسی ‌پیشنهاد نکردم