2777
2789

یادم نمیره ک کیا بهم سرکوفت زدن؛یادم نمیره ک کیا مسخره کردن و با تیکه و پوزخند بهم خندیدن.یادم نمیره ک کیا بهم بی توجهی کردن.یادم نمیره ک چی کشیدم و چ وقتا قلبم تیکه تیکه شد ولی ب روی خودم نیوردم.یادم نمیره ک تحقیر شدم.یادم نمیره ک کیا باعث شدن حال خودم و خانوادم بد بشه یادم نمیره ک کیا قصد داشتن فتنه بریزن تو زندگیمون...

من الان خیلیا از چشمم افتادن ک ی روزی دوستشون داشتم.

خاله جون تویی ک زنگ زدی و حال مادر منو خراب کردی با حرفای خاله زنکیت با وجود اینکه میدونستی مادر من مریضه قرص اعصاب مصرف میکنه...

خاله ....تویی ک بخاطر ضعیف بودن نفس و وجودت بخاطر شخصیت مزخرفت زنگ زدی همه جا و بخاطر شوهر نامردت ک ی ذره فقط ی ذره مردونگی تو وجودش نبود ابروی پدر منو بردی.بخاطر برادرت مفنگی و مال مردم خورت ک حق میخوره و ی لیوان ابم روش ابروی بابای منو بردی چرا؟چون بابام حق میگفت و امثال شما ناحق.

میدونی چی داره دلمو میسوزونه ی حرفی زدم و تو سکوت کردی ک سکوتت ب معنی نفرین کردن بود.

خاله...از تو بیشتر از همه نفرت دارم.یادته ی بار گفتم عکس بچه یه سالتو بفرست داشته باشم چون خیلی دوسش داشتم تو پیام منو سین زدی و جوابی ندادی چرا چون میترسیدی شاید بخوام عکس بچتو بخورم.

یا پیام میبینی سین نمیزنی خب بدرک میخوام جواب ندی

خانواده پدری از شماهم کم نکشیدم درد ولی الان دیگ نمینویسم چون حوصله ندارم.

هردوطرف اینو یادتون باشه اگ روزی روزگاری زندگیتون گیر ی کار باشه ک اون کارهم فقط از دست من ساخته باشه عمرااا براتون انجام نمیدم.

وخدارو شکر میکنم ک همتون رو شناختم.

حس ششمم و دوره جامع سواد و سیاست رابطه رو گذروندم برای تراپی شما😚برای اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه که نوشتی خالی شدی اما زیاد ذهنت درگیرشون نباشه ک . ن لقشون

برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱

من روزای تلخم گذشت و یادم نرفته هنوزم یه جور نفرت ته دلمه 

قشششنگ تماااام حرفا وکارهاشون یادمه

یادمه چطور حال خوبمو خراب کردن

یادمه چطور استرس انداختن ب جونم

یادمه چطور از شب تا صب بخاطر حرفاشون گریه کردم و نخوابیدم و خدا رو صدا زدم

خداروشکر گذشت و تموم شد ولی من تاابد یادمه

متاسفانه در یک بزنگاه‌هایی، آدم به تلخی اطرافیانش رو میشناسه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من روزای تلخم گذشت و یادم نرفته هنوزم یه جور نفرت ته دلمه قشششنگ تماااام حرفا وکارهاشون یادمهیادمه چ ...

برای من گذشت و تموم شد و دیگه به اون آدمها مثل قبل نزدیک نمیشم... ولی کینه ندارم ازشون... در حد ایمان و ظرفیت و سعه‌ی وجودی‌شون رفتار کردند!

خر چه داند قیمت نقل و نبات!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
هرکی دلت راشکست بسپارش به خدا. برامن به یه هفته نمیکشه خداجواب میده

واییی 

خوش به حالت. جگر من رو سوزانده‌اند، هیچیشون هم نشده!

من حتی از مادر و خواهرمم دلم گرفته

دقیقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من حتی مادر و پدر و خواهر و برادرم هم دلم رو بدجوری شکسته‌اند...

واییی خوش به حالت. جگر من رو سوزانده‌اند، هیچیشون هم نشده!

برامن به خدایه هفته نمیشه یه بلایی سرشون میادکه نگو. شده همون روزی که دلم راشکستن خداگذاشته توکاسشون بدجور. ببین نفرین نمیکنم فقط بکی دلم رابشکنه میگم خدایاهرجورخودت میدونی جوابش رابده. به خدایه بارنشده تاوان پس ندن

برامن به خدایه هفته نمیشه یه بلایی سرشون میادکه نگو. شده همون روزی که دلم راشکستن خداگذاشته توکاسشون ...

خوشبحالت کاش اونم میفهمید

نمیخوام تاوان خیلی سنگبنی هم پس بده اما کاش فقط چند دقیقه تو موقعیت من قرار میگرفت و میفهمید چیکارم کرده میفهمید اشتباه کرده همین