2777
2789
عنوان

بارداری و هماتوم

42 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من ۱۶ هفته باردارم

هماتوم 14*38 mm دارم 

کسی بوده هماتوم داشته باشه اون قدر باشه دفعش کنه من نگرانم امپول و قرص و شیاف هم دکتر بهم داده و استراحت 

من سر بارداریم داشتم

اندازه یه کف دست لخته خون دفع کردم از ترس سکته کردم

رفتم سونو ولی خداروشکر مشکلی ایجاد نکرد

من خونریزی پشت جفت هم داشتم

فقط نباید فعالیت سنگین داشته باشی

لطفا گزارش بزنید برام
من سر بارداریم داشتماندازه یه کف دست لخته خون دفع کردم از ترس سکته کردمرفتم سونو ولی خداروشکر مشکلی ...

اصلا فعالیت سنگین ندارم فقط غذا میدارم ظرف میشورم خون ریزی هم ندارم اصلا مال شکا چند میلی بود چند هفته بودی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا فعالیت سنگین ندارم فقط غذا میدارم ظرف میشورم خون ریزی هم ندارم اصلا مال شکا چند میلی بود چند هف ...

حدودای ۲ماه بودم ۲/۵ماه بود

خیلی بزرگ بود برا من موقع دفع حس کردم سقط کردم اصلا....

لطفا گزارش بزنید برام
من خیلی نگرانم الان چند ماهی

زایمان کردم من

چند سال گذشته

نگران نباش اصلا

هماتوم ها معمولا کم خطر هستن

فقط سعی کن استرس نداشته باشی فعالیت سنگین انجام ندی نزدیکی هم کمتر داشته باش

لطفا گزارش بزنید برام
زایمان کردم منچند سال گذشتهنگران نباش اصلاهماتوم ها معمولا کم خطر هستنفقط سعی کن استرس نداشته باشی ف ...

بخدا اصلا نزدیکی نداشتم اصلاااا نمیدونم شانس منه بخدا 

من خیلی نگرانم الان چند ماهی

عزیزم من هفته ۱۱ خونریزی وحشتناک کردم رفتم گفت همان کم ۷۰ در۴۵ د  ۱۹ م م دارم و حجم ۷۰ سی سی دوهفته استراحت کردم دوباره رفتم بزرگتر شده بود دوباره بیست روز بعد رفتم همون اندازه بود الانم هفته ۱۶ هستم همش خونریزی سیاه و قهوه ایی دارم